reklama
gosia321
Fanka BB :)
Kochana tak mi przykro tule mocnoZa mnie już nie musisz trzymać
Wynik 0,1 porażka
M@gda
Moderatorka
Nosz.... tez masz tesciowa... taka baba, no! Nic sie nie "wchlania" ale tak, moze byc tak ze.zaczyna sie ciaza blizniacza a konczy pojedyncza.Dziewczyny, czy slyszałyście o przypadkach, ze przy bliźniętach w początkowej fazie ciąży jedno się wchłaniało? Tesciowa mi powiedziała, ze jeszcze nie ma się co cieszyć, bo właśnie tak się może stać. No nie ma to jak wyczucie i wsparcie od rodzinki...[emoji17]
Ale ty sie nie stresuj. Bedzie dobrze, urodzisz 2 sliczne zasrane dupki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
panik bardzo mi przykro... ale to jeszcze nie koniec! podnosimy się i idziemy dalej!Za mnie już nie musisz trzymać
Wynik 0,1 porażka
M@gda
Moderatorka
To macie tesciowe dziewczyny... ja niemam wcale tesciow (moj maz bardzo poznym.dzieckiem byl) i raz sie.ciesze raz zaluje. W sumie nie wiem jak to do konca jest.no naprawde....nie ma jak to tesciowa i jej ,,wyczucie "chwili.mi moja kiedys powiedziala ,ze nie musimy sie tak starac bo ona ma juz tyle wnukow i jej wystarczy..tak jakbym dla niej chciala miec rodzine a nie dla nas.ona nie chce zle ale nie pomysli zanim powie
Witamy !Dziewczyny mam wskazania, do podejście do ivf z kd, chciałabym o tym pogadać i zapytać o kilka rzeczy. Stresuję się, czy mogłabym prosić Was o wsparcie i odpowiedz na kilka pytań.
Justyna3007
zdrowie naszych maluszków i nasze jest najważniejsze nie po to tyle przeszłyśmy aby to wszystko stracić przez pracę i obawy o to że ją stracimy przynajmniej mi sie tak wydaję wiem że praca jest ważna ale w moim przypadku nie najważniejszaI ja tak mialam.
Lepiej tak niz narazac zdrowie swoje i maluchow.
katharina203
Bardzo mi przykro...Za mnie już nie musisz trzymać
Wynik 0,1 porażka
reklama
Justyna3007
strasznie nie przykroZa mnie już nie musisz trzymać
Wynik 0,1 porażka
Podziel się: