reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dalej czekam na szefa napisałam do mojej doktor niech na mnie krzyczy, że byłam wcześniej zrobić ale mam to gdzieś niech powie mi co mam robić

reklama
Dziewczyny, czy slyszałyście o przypadkach, ze przy bliźniętach w początkowej fazie ciąży jedno się wchłaniało? Tesciowa mi powiedziała, ze jeszcze nie ma się co cieszyć, bo właśnie tak się może stać. No nie ma to jak wyczucie i wsparcie od rodzinki...[emoji17]

0d1ycsqvyoi9w9m1.png
Nosz.... tez masz tesciowa... taka baba, no! Nic sie nie "wchlania" ale tak, moze byc tak ze.zaczyna sie ciaza blizniacza a konczy pojedyncza.

Ale ty sie nie stresuj. Bedzie dobrze, urodzisz 2 sliczne zasrane dupki ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

no naprawde....nie ma jak to tesciowa i jej ,,wyczucie "chwili.mi moja kiedys powiedziala ,ze nie musimy sie tak starac bo ona ma juz tyle wnukow i jej wystarczy..tak jakbym dla niej chciala miec rodzine a nie dla nas.ona nie chce zle ale nie pomysli zanim powie
To macie tesciowe dziewczyny... ja niemam wcale tesciow (moj maz bardzo poznym.dzieckiem byl) i raz sie.ciesze raz zaluje. W sumie nie wiem jak to do konca jest.

I ja tak mialam.
Lepiej tak niz narazac zdrowie swoje i maluchow.

zdrowie naszych maluszków i nasze jest najważniejsze nie po to tyle przeszłyśmy aby to wszystko stracić przez pracę i obawy o to że ją stracimy przynajmniej mi sie tak wydaję wiem że praca jest ważna ale w moim przypadku nie najważniejsza :)

reklama
Do góry