reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Roksii jak dla mnie to już nic chyba nie jest obrzydliwego, po tych wszystkich badaniach ginekologicznych ktore przeszlam...lekach i ich skutkach.

Nie ma szefa będzie po 13 dopiero będę mogła się zwolnić, czy mogę wysłać zdjęcia tej wydzieliny na papierze wiem, że to oblesne ale znacie się na tym i powiecie mi, czy to źle wygląda, Boże naprawdę zaczynam się bać
Tyle juz przeszlysmy, ze dla nas to normalne. Ale kurcze, sprobuj sie jednak zwolnic, ciaza wazniejsza!

Dziewczyny, czy slyszałyście o przypadkach, ze przy bliźniętach w początkowej fazie ciąży jedno się wchłaniało? Tesciowa mi powiedziała, ze jeszcze nie ma się co cieszyć, bo właśnie tak się może stać. No nie ma to jak wyczucie i wsparcie od rodzinki...[emoji17]

0d1ycsqvyoi9w9m1.png
Może się poronic jeden lub dwa zarodki. Na pewno się nie wchłania, to jest niemożliwe z bilogicznego punktu widzenia. Możliwe jest jak napisałam niezauważalne poronienie jednego. Z tego względu na początku lekarz kazał mi się nie fiksowac na bliznieta, oba serduszka zostały ze mną [emoji7]

[emoji127] 28.10.2017

Dziękuję dziewczyny za pomoc byłam teraz w WC i teraz nie leci jak poczuje to lecę do WC i zrobię zdjęcie dziękuję za pomoc

reklama
Do góry