Nataliaa93
Fanka BB :)
Powodzenia dzisiaj ;-)
Ja już krew oddałam teraz czekam na wyniki
Trzymam kciuki kochana ale beta to tylko formalność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia dzisiaj ;-)
Ja już krew oddałam teraz czekam na wyniki
Trzymam kciuki kochana ale beta to tylko formalność
tu nie ma co plakac.tu trzeba sie cieszyc!dzięki dziewczyny. Pocieszyłyście mnie na tyle, że nie będę ryczeć cały dzień.
Kurczę oby tego było mało jeśli chodzi o wydatki!Czuje się dobrze tylko baaardzo zmęczona. Do tego jak poszłam do apteki to kochana Straz miejska poczęstowała mnie blokadą na koło, nawet nie wiedziałam, ze stanęłam na zakazie. I tak moje wydatki dzisiaj wzrosły o 100zl i 1 punkt karny.
Dwa dwudniowe twardzielePrzytuliłam dwa dwudniowe Kropki [emoji8]
M@gda ja też widzę tam delikatny zarys kreseczki, tak trochę bardziej na prawo od litery "T" - tak na dole. A po za tym to bardzo wcześnie.I teraz prosze mi się tu nie denerwować tylko uzbroić się w duuuzo cierpliwości
Tobie też się udało! jest tam cień 2 kreski pewnie słabo czuły testTeż tak myślę, że ci się udało i maluszki się mocno do mamy przytulają
Dzień dobry. Witamy w naszym gronieWitajcie dziewczyny.
Czy mogę do Was dołączyć? jestem 8dpt po AZ. Podczytuję Was od jakiegoś czasu, za wszystkie trzymam kciuki !