reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ewunka no jeszcze kawal drogi przede mna ale wreszcie po 5 miesiacach leczenia jest ok najpierw wyleczylam proverą przerosniete endometrium pozniej okazalo sie ze mam ropny stan zapalny i mialam dwa antybiotyki, teraz przygotowuje sie do tranferu jestem na estrofenie i na odmianę endo musi urosnąc:biggrin2:
a Ty na jakim etapie jesteś mialaś punkcje????

reklama
Ja mam jutro wizytę niby 12 dc ale tak naprawdę to nie wiem który to jest bo moja @ żyła w tym miesiącu swoim życiem. I też jestem ciekawa jak to jutro będzie i jak to wszytko wygląda jedyne co biorę leków to 3 dziennie aerozol na rękę.
Bedzie dobrze jeszcze troche i przytulisz kropka [emoji173] [emoji110] [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny :-),
juz tu wczesniej zagladnelam ale mialam ostatnio stresa zwiazanego z ivf.
Zaplodniono 3 komorki, dzielily sie 2 ,ktore zostaly blastlami w 5 dobie 1BC i 3BB. Sa moze wsrod Was dziewczyny ktore zaciazyly przy takich bablach?
Przyjmuje relanium od wczoraj ale jakos dzisiaj cos czuje takie skurcze,ciagniecie,cmienie moze to jeszcze skutek zabiegu.
Wszystkim dziewczynom zycze powodzenia i czytajac wasze historie podziwiam za wytrwalosc i wiare. Pelen szacun dla was :-)

A ty we wtorek transfer???

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie. Juz sobie urlop zaklepalam. Mam troche nadgodzin do odebrania, lekarz obiecal cos z l4 dorzucic i reszte z normalnego urlopu chcialabym dobrac do pierwszej bety, tak zeby maxymalnue najwieksze szanse dzieciom dac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie. Juz sobie urlop zaklepalam. Mam troche nadgodzin do odebrania, lekarz obiecal cos z l4 dorzucic i reszte z normalnego urlopu chcialabym dobrac do pierwszej bety, tak zeby maxymalnue najwieksze szanse dzieciom dac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To będzie twój pierwszy transfer??? Ja też będę chciała L4po transferze

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry