Emilianka6966
Fanka BB :)
W jakim dc masz transfer?Aaaa i zapmnialam dodac ze transferujemy 2. Tak mi sie marzą bliznieta...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W jakim dc masz transfer?Aaaa i zapmnialam dodac ze transferujemy 2. Tak mi sie marzą bliznieta...
Kochana ja już się tak cieszę jak nie wiem, a jeszcze nie wiem, czy będzie transfer, więc tobie się nie dziwię super trzymam kciuki :-) U mnie jak będzie Oki to wchodzi, że 27 miała bym transferTransfer 28.03 o 17. Dosc późno, ale spoko, wole późno niz zeby przekladac.
Jestem taka szczęśliwa. Banan mi z twarzy ni schodzi, paskudna wiosna mi nie straszna.
Dzisiaj moge wszystko!
To normalne zeby tak cieszyc sie na sama mysl o transferze?
Dziewczyny mam coraz bardziej okresowe objawy. Biustu już dotknąć nie mogę, brzuch boli i kłucia jak co miesiąc. Jakiś dołek mnie dopada, że się nie uda. No bo czemu miało by się powieść właśnie mi?? [emoji17]
Tak, tak. Dzięki! Jeszcze 10 minut i będę to miała za sobą.Trzymam kciuki zeby dobrze wyszlo - bo rozumiem ze krzywa ?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie, że normalne! Początek pięknej przygody!Transfer 28.03 o 17. Dosc późno, ale spoko, wole późno niz zeby przekladac.
Jestem taka szczęśliwa. Banan mi z twarzy ni schodzi, paskudna wiosna mi nie straszna.
Dzisiaj moge wszystko!
Dziewczyny dzisiaj rano podczas aplikowania luteiny miałam taki brązowy sluz.. Bardzo się boję, miała tak któraś z was?
dokladnie.wszystko jest w porzadkuJuż jestem trochę spokojniejsza, plamienia już nie ma. Zadzwoniłam do lekarza powiedział że to się może zdazyc, dobrze że nie ma czerwonej krwi tylko było plamienie
super!!! jasne ,ze mozna sie cieszyc a nawet trzeba!!!!Transfer 28.03 o 17. Dosc późno, ale spoko, wole późno niz zeby przekladac.
Dzisiaj moge wszystko!
Dzisiaj będę biegać co chwile do toalety i sprawdzać tak bardzo się cieszę na to maleństwo. Mąż chciał już wczoraj powiedzieć rodzicom ale ja chce zaczekać do pierwszego usgdokladnie.wszystko jest w porzadku