reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Transfer 28.03 o 17. Dosc późno, ale spoko, wole późno niz zeby przekladac.

Jestem taka szczęśliwa. Banan mi z twarzy ni schodzi, paskudna wiosna mi nie straszna.

Dzisiaj moge wszystko!

To normalne zeby tak cieszyc sie na sama mysl o transferze?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja już się tak cieszę jak nie wiem, a jeszcze nie wiem, czy będzie transfer, więc tobie się nie dziwię super trzymam kciuki :-) U mnie jak będzie Oki to wchodzi, że 27 miała bym transfer

Dziewczyny mam coraz bardziej okresowe objawy. Biustu już dotknąć nie mogę, brzuch boli i kłucia jak co miesiąc. Jakiś dołek mnie dopada, że się nie uda. No bo czemu miało by się powieść właśnie mi?? [emoji17]

Czasami objawy ciąży sa takie same jak na okres wiec nie martw sie jeszcze. A czemu by mialo ci sie udac? Poprostu na to zaslugujesz jak każda z nas. Trzymam kciuki

Jestem taka szczęśliwa. Banan mi z twarzy ni schodzi, paskudna wiosna mi nie straszna.

Dzisiaj moge wszystko!

Pewnie, że normalne! Początek pięknej przygody!
Pozdrawiam!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj moge wszystko!

super!!! jasne ,ze mozna sie cieszyc a nawet trzeba!!!!:);)

reklama
Do góry