Na 1 weryfikacji :miałam betę: 0.6 estradiol:5706,progesteron:24.95 na pierwszej raczej nigdy nic nie wychodzi,ale ja miałam jednego blastusia, chodzi o wzrost hormonów na 2 wer.już powinno być widać na becie.
Jakie miałaś leki i dawki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 1 weryfikacji :miałam betę: 0.6 estradiol:5706,progesteron:24.95 na pierwszej raczej nigdy nic nie wychodzi,ale ja miałam jednego blastusia, chodzi o wzrost hormonów na 2 wer.już powinno być widać na becie.
Na wlasna reke nie zmieniaj dawek chyba ze lekarz zaleci zmiejszenie. Zadzwon do lekarza ze potrzebujesz recepte u mnie w klinice mozna sama recepte odebrac bez wizyty. A jesli musisz dojechac to mysle ze klinika tez nie bedzie robic problemu zeby wyslac za oplata przesylki u nas tak np zwolnienia wysylajaWizyte mam dopiero 24 marca, a zostalo mi tylko jedno opakowanie i jakbym zmniejszyla do 2*2 dziennie to by mi wystarczyly a tak to bym musiala jechac po sama recepte co mi sie nie usmiecha ale z drugiej strony nie chcialabym dzieciatku zaszkodzic i juz sama nie wiem czu brac 2*2 czy 3*2 tak jak do tej pory jak bierzecie po udanym in vitro??? Doradzcie cos kochane prosze
U nas za mrozenie teraz nie pamietam chyba 400 albo 500
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Hormony, tym się nie przejmuj. Najgorzej to się zadreczac. Ja swego czasu skorzystałam z pomocy psychologa bo miałam zaczatki depresji klinicznej. Kilka poronień a w koło wszystkie w ciąży. Mi te spotkania bardzo pomogły. Skupiłam się na sobie i dziś wiem ze to było najlepsze co mogłam zrobić. Aha żeby nie było. .. do psychologa zapisał mnie mąż i poszedł ze mną na pierwsze spotkanie bo ja uważałam ze nie ma takiej potrzeby. Była bo nie miałam ani siły ani ochoty nawet wstać z łóżka.Masz racje.trzeba walczyc,ale zmienne nastroje nie pomagaja.ja tez mam chwile radosne i prawie jestem pewna ze sie udalo a za chwile znowu dół.niewiadomo skad to sie bierze.wrecz ze skrajnosci w skrajnosc
Hormony, tym się nie przejmuj. Najgorzej to się zadreczac. Ja swego czasu skorzystałam z pomocy psychologa bo miałam zaczatki depresji klinicznej. Kilka poronień a w koło wszystkie w ciąży. Mi te spotkania bardzo pomogły. Skupiłam się na sobie i dziś wiem ze to było najlepsze co mogłam zrobić. Aha żeby nie było. .. do psychologa zapisał mnie mąż i poszedł ze mną na pierwsze spotkanie bo ja uważałam ze nie ma takiej potrzeby. Była bo nie miałam ani siły ani ochoty nawet wstać z łóżka.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
DO pierwszej weryfikacji brałam: acessan2×1, kwas foliowy 1×1,estrofem3×1,luteina dopochwowa3×2 ,relanium3×1 plus nospe (relanium i nospe zwiększono mi, ze względu na skurcze macicy i poprzedniej ciąży pozamacicznej)a po pierwszej weryfikacji dodano mi luteine podjęzyk 3×1.Jakie miałaś leki i dawki ?
Na pierwszej weryfikacji najważniejszy jest progesteron. Beta na pewno nie wyjdzie, tzn na pewno- nie wiem który to będzie dpt u ciebie. Ja pierwsza weryfikację w invicta miałam w 3 dpt i przy ciąży bliźniaczej beta 0.2 wiec żadna [emoji6]Dziewczyny jesztem dziś szczęściwa - wczoraj miałam podane 2 piękne blastki a dziś zadzwonili że pozostałe 2 zamrozili - także na 6 - 4 piękne !!! tak się cieszę jest duży postęp od pierwszego podejścia bo w poprzedniej klinice przetrwał tylko jednen do 3 doby . W Invikcie chyba wogóle takich nie podają...swoją drogą niewiem dlaczego ...tak się teraz zastanawiam bo w czwartek mam pierwszą weryfikacje czy myslicie że może już coś wyjść ?? bo jakoś wydaje mi się to mało prawdopodobne no ale po coś to jest - Ilonka Ty jakie miałaś cyferki na pierwszych weryfikacjach ?????
A ja mam histero 21.03
Będę robiła w Polmedis, tam też miałam trzy podejścia do IUI. A Ty gdzie?
No po ok 11 dniach dopieroDziewczyny, czyli jeśli jutro będę miała podane dwu dniowe zarodki to po jakim czasie mogę pokusić się o betowanie??
Widze ze przeszlas sporo.silna z Ciebie babka naprawde.podziwiam i trzymam za Ciebie kciukiHormony, tym się nie przejmuj. Najgorzej to się zadreczac. Ja swego czasu skorzystałam z pomocy psychologa bo miałam zaczatki depresji klinicznej. Kilka poronień a w koło wszystkie w ciąży. Mi te spotkania bardzo pomogły. Skupiłam się na sobie i dziś wiem ze to było najlepsze co mogłam zrobić. Aha żeby nie było. .. do psychologa zapisał mnie mąż i poszedł ze mną na pierwsze spotkanie bo ja uważałam ze nie ma takiej potrzeby. Była bo nie miałam ani siły ani ochoty nawet wstać z łóżka.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom