reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny tyle przez weekend pisalyscie ze ciężko nadążyć ogólnie gratuluję wszystkim co się udało i trzymam.kciuki za wszystkich :) mam pytanie bo piszecie o tych plamieniach implantacyjnych czy każda powinna takie mieć ?
Nie. To nie jest żadną regułą. Ja na 5 ciąż miałam tylko raz plamienie implantacyjne

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny i ja zaczęłam plamić :oo:masakra,boję się strasznie i ciągnie mnie w prawej stronie,jutro mam usg i badania.Mam nadzieję że wszystko będzie ok.

Plamienie implantacyjne występuje w momencie zagniezdzania zarodka wiec skąd "niestety " w twojej wypowiedzi?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
niestety się pojawiło, bo już sama niewiedziałam czy to dobry znak, że mam to plamienie czy nie, ale może nic sie złego nie dzieje, ustąpiło już, także myślę że będzie ok, jutro beta i poźniej na usg :)

Brawo ja jest @, więc od jutra mogę brać leki ale, żeby nie było łatwo pojawił się kolejny problem normalka zawsze od górkę żeby człowiek czuł, że żyje! 12 dnia cyklu mam jechać do kliniki 3 dni później tranfer który wypada w niedzielę i co teraz? nie będzie go czy jak no masakra jakaś

Dziewczyny, niedługo wyjeżdżam z Pl i jutro jeszcze moge skoczyć do lab, pomyslałam ze moze progesteron zbadam ... choc nie wiem czy to ma sens. Co badałyście po transferze, co dobrze jest wiedzieć ? Zaraz wracam do Uk, a tam mam troche problem z badaniami i cena jest po trzykroć większa. W klinice kompletnie nic mi teraz nie zbadali . Czy dać sobie spokój ? Jutro bedzie 2dpt.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry