reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Normalne [emoji6]Dziewczyny bardzo mi przykro. Sądziłam, ze wszystkie wrócicie ż pozytywnymi betami. Ale nie załamujcie się proszę, tylko pierś do przodu i walczcie dalej.
A ja mam pytanie dot. stymulacji. Dziś mam 9 dc i 6 dzień stymulacji. Od wczoraj jakby mi ktoś, za przeproszeniem, wylał do pochwy białko kurze, które teraz ze mnie wypływa. Czy to normalne?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
karolina1984
A ja melduje że wizyta po kontroli ok, nie ma torbieli, jajniki ok, 15.03 druga kontrol i około dwóch tygodni transfer.
karolina1984
Niestety , nasze czwarte ICSI zakończone porażka .
Życzę Wam dziewczyny duzo szczęścia [emoji173]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nowy
zbieraj kochana siły i walcz dalej !
Przed chwiląEdytujUsuńZgłoś
+ CytatOdpowiedź
Roksii89
Tylko nie to!!!! Jedz szybko do szpitala nie czekajA ja krawie. Boże znowu to się dzieje.
Nie. Doktor kazał czekać, leże. Nospa i leki. W szpitalu nic nie zrobią poza tym co mam w domu. A chodzenie po schodach, jazda autem i czekanie to niewskazane. Boje się ale czekam.Tylko nie to!!!! Jedz szybko do szpitala nie czekaj
U mnie duże krwawieniDoktor kazał mi lezec w domu. Żadnych gwałtownych ruchów.
Kiedy kazał Ci się pokazać? Ja w 8tygodniu dostałam silnego krwawienia i od razu pojechałam na izbę przyjęć. Od ręki zrobili mi usg. Okazało się, że jest duży krwiak ale zarodek żyje. Wcześniej jak tylko plamilam brązowa krwią to faktycznie lekarze kazali odpoczywać bez pokazywania się. W zaleceniach miałam napisane, że w przypadku krwawienia natychmiastowa wizyta. Trzymam kciuki by wszytko było w porządkuNie. Doktor kazał czekać, leże. Nospa i leki. W szpitalu nic nie zrobią poza tym co mam w domu. A chodzenie po schodach, jazda autem i czekanie to niewskazane. Boje się ale czekam.
A co zrobili w szpitalu? Co dali?U mnie duże krwawieni
Kiedy kazał Ci się pokazać? Ja w 8tygodniu dostałam silnego krwawienia i od razu pojechałam na izbę przyjęć. Od ręki zrobili mi usg. Okazało się, że jest duży krwiak ale zarodek żyje. Wcześniej jak tylko plamilam brązowa krwią to faktycznie lekarze kazali odpoczywać bez pokazywania się. W zaleceniach miałam napisane, że w przypadku krwawienia natychmiastowa wizyta. Trzymam kciuki by wszytko było w porządku
reklama
Roksii89
Jesteśmy z Wami :-*Nie. Doktor kazał czekać, leże. Nospa i leki. W szpitalu nic nie zrobią poza tym co mam w domu. A chodzenie po schodach, jazda autem i czekanie to niewskazane. Boje się ale czekam.
Podziel się: