reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, a czy do podpisywania dokumentów potrzebny jest mąż? Mój jutro wyjeżdża i zostanę sama. Lekarz o tym wie. Nasienie już mamy zamrożone. Żadnych dokumentów jeszcze nie wypełniałam.
My jak wypelnialismy to nam lekarz powiedzial ze sama bym nic nie załatwiła. Ze do papierów musimy byc oboje.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem ze jeśli byłyby jakieś ktore nadają się do zamrożenia to oni je mroza ja za 1 razem miałam tylko jedna która się nadawała reszta niestety przestała się rozwijac. Ta jedna została mi podana ale niestety nie została ze mną. A jeśli chodzi o podpisywanie dokumentów to u mnie musiałbym mąż osobiście
No tak kochana ale ja rozumiem, że te zgody o których ty piszesz dotyczą zarodków, a co z komórkami jajowymi? Bo też można mrozic a szkoda niszczyć bo nie wiadomo jak będzie zachowywalo się twoje amh w przyszłości

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

No tak kochana ale ja rozumiem, że te zgody o których ty piszesz dotyczą zarodków, a co z komórkami jajowymi? Bo też można mrozic a szkoda niszczyć bo nie wiadomo jak będzie zachowywalo się twoje amh w przyszłości

Tez sa osobne zgody na mrozenie. Nas lekarz sie zapytal przy wypelnianiu dokumentow do in vitro i mrozenia zarodków o to czy tez jak beda to czy komorki tez chcemy mrozic. U nas w klinice 400 zl 3 komorki

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A to tego nie wiem... musze dopytac w środę. Lekarz tego tematu z nami nie poruszał ani nie mówił ze jest taka możliwość. A amh mówił ze mam kiepskie 1.2 także jest to ważna kwestia .

Dziewczyny ,może wiecie w jakiej aptece w Gdańsku ,lub okolice dostanę w dobrej cenie lek PROLUTEX? W zeszłym tyg. Kupiłam w Madisonie w aptece za 165 zł a dziś już za 205zł masakra ...

reklama
Do góry