reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A jakiej wielkosci te pecherzyki?

Ja to sie boje ze bede miala malo, bo z lewego wycinali mi torbiel i został mi strzępek jajnika tylko, i nie wiem nawet czy cos produkuje... Na usg jest jakis zarosniety ten jajnik, pewnie zrostami po operacji..
Ja też mam zrosty na jajnikach, więc nie martw się to chyba zależy od tego jak pójdziesz na leki, lekarz stwierdził że na gonal poszłam wzorowo

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

JA już po :-) mały ma ponad rok..no chyba że mi przyszłość przepowiadasz i drugiego człowieka?:-p

Hehe pomyslilam nicki,ale wiesz....[emoji12]

Bez słuchania. Byłam tak zestresowana ...

No stres mega, mi właśnie nie odczytywał serduszka,nie chciał go męczyć,?stwierdzi tylko,ze jest i takie miganie widoczne było, teraz w środę znowu i znowu szare myśli nachodzą [emoji17]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

No smutne wiesci... :-(
Emilianka6966 Ja punkcja prawdopodobnie poniedzialek. Wiec pierwsza relacje zdasz :-)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawdę się boję, obserwowałam dzisiaj trochę bo dziewczyna miała, boję się znieczuleń, raz miałam padaczkę chwilę po wybudzeniu, stres mnie zje

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jakiej wielkosci te pecherzyki?

Ja to sie boje ze bede miala malo, bo z lewego wycinali mi torbiel i został mi strzępek jajnika tylko, i nie wiem nawet czy cos produkuje... Na usg jest jakis zarosniety ten jajnik, pewnie zrostami po operacji..

A co w końcu wyszło z tym Twoim usg? Z tymi pęcherzykami?bylas gdzieś na konsultacji? Bo to Ty pokazywałeś to zdjecie tak?

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Do góry