JA już po :-) mały ma ponad rok..no chyba że mi przyszłość przepowiadasz i drugiego człowieka?A który tydzień u Ciebie?
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JA już po :-) mały ma ponad rok..no chyba że mi przyszłość przepowiadasz i drugiego człowieka?A który tydzień u Ciebie?
Bez słuchania. Byłam tak zestresowana ...Super [emoji846] a sluchalas serduszko czy tylko M mode odczytaliście bicie?
Ze nawet troszkę za wysoko. Ale na razie nic nie zmieniamy.A co lekarz o tych hormonach powiedzial?
Edit
No i suuuperowo słyszeć że wszystko ok :*
YPLOCKA gratki!! będzie dobrze!!
Koniczyna, a Ty powtórz tę betkę. Ja wiem, że powinna już dziś być, ale ....A co lekarz o tych hormonach powiedzial?
Edit
No i suuuperowo słyszeć że wszystko ok :*
Ja też mam zrosty na jajnikach, więc nie martw się to chyba zależy od tego jak pójdziesz na leki, lekarz stwierdził że na gonal poszłam wzorowoA jakiej wielkosci te pecherzyki?
Ja to sie boje ze bede miala malo, bo z lewego wycinali mi torbiel i został mi strzępek jajnika tylko, i nie wiem nawet czy cos produkuje... Na usg jest jakis zarosniety ten jajnik, pewnie zrostami po operacji..
JA już po :-) mały ma ponad rok..no chyba że mi przyszłość przepowiadasz i drugiego człowieka?
Bez słuchania. Byłam tak zestresowana ...
Naprawdę się boję, obserwowałam dzisiaj trochę bo dziewczyna miała, boję się znieczuleń, raz miałam padaczkę chwilę po wybudzeniu, stres mnie zjeNo smutne wiesci... :-(
Emilianka6966 Ja punkcja prawdopodobnie poniedzialek. Wiec pierwsza relacje zdasz :-)
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A jakiej wielkosci te pecherzyki?
Ja to sie boje ze bede miala malo, bo z lewego wycinali mi torbiel i został mi strzępek jajnika tylko, i nie wiem nawet czy cos produkuje... Na usg jest jakis zarosniety ten jajnik, pewnie zrostami po operacji..