reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny i powiedzcie prosze , na sztucznym , pierwsza wizyta raczej w 11 czy raczej w 14 dniu cyklu?
Normalnie mam cykle 30-32 dni, jesli to ma w ogole znaczenie.
Ja wiem, ze to kilka dni tylko, ale mieszkam w Anglii, a klinika w Białymstoku. Wróciłam 3 dni temu i znowu zaraz musze lecieć, tym razem synka zostawiam z mężem, umrę z tęsknoty i chciałabym skrócić ten wyjazd do minimum. Mam nadzieje, ze sie uda i maz pogodzi swoją prace ze szkoła i opieka, a jak nie to bede musiała wezwać Tesciowa...brrr.[emoji36][emoji30][emoji37]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak na sztucznym to długość twojego cyklu nie ma nic do rzeczy. Lekarz wyznaczy Ci termin i juz. Może być konieczność kolejnej kontroli np 2 dni później jeśli endometrium nie będzie odpowiednio przyrastac

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane poniewaz przybylo nam tu od paru miesiecy kilkanascie nowych dziewczyn ktore nie wiedza ze oprocz gadania tutaj mamy tez swoja grupe na fb gdzie mozemy zobaczyc jak wygladamy :) jakie piekne dzieci juz sie urodzily jesli ktos jest chetny dolaczyc prosze o priv :)

A czy miesiąc podglądania i kilka postów już mnie kwalifikuje?

Czesc wszystkim. Jestem tu nowa. Podczytuje to forum od jakiegos czasu i postanowilam sie dolaczyc. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki, a ciezarowkom zycze spokojnej ciazy. Troche juz przeszlam ale nie trace nadzieji, chyba
Dzis mialam kolejny kriotranfer jednego zarodka. To moja 3 procedura icsi. Zobaczymy co bedzie tym razem. Jak zwykle po transferze czuje pulsujace ciagniecie na uda wrrrr. No i mam dylemat odnosnie clexane i acard. Przy dwoch pierwszych transferach nie bralam tych lekow i mialam ciaze biochemiczne, przy dwoch nastepnych bralam a beta byla 0. Lekarz kazal brac bo mam trombofilie, co robic??? Doradzicie cos? Czy moga te leki miec negatywny wplyw na zagniezdzenie?? Wiecie cos na ten temat?

Czesc wszystkim. Jestem tu nowa. Podczytuje to forum od jakiegos czasu i postanowilam sie dolaczyc. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki, a ciezarowkom zycze spokojnej ciazy. Troche juz przeszlam ale nie trace nadzieji, chyba
Dzis mialam kolejny kriotranfer jednego zarodka. To moja 3 procedura icsi. Zobaczymy co bedzie tym razem. Jak zwykle po transferze czuje pulsujace ciagniecie na uda wrrrr. No i mam dylemat odnosnie clexane i acard. Przy dwoch pierwszych transferach nie bralam tych lekow i mialam ciaze biochemiczne, przy dwoch nastepnych bralam a beta byla 0. Lekarz kazal brac bo mam trombofilie, co robic??? Doradzicie cos? Czy moga te leki miec negatywny wplyw na zagniezdzenie?? Wiecie cos na ten temat?
Wręcz przeciwnie, te leki mogą Ci tylko pomoc zajść w ciaze. Ja jestem tylko na acardzie i mam go brać do 20tygodnia ciazy mimo, że nie mam problemów z krzepnięciem. Jeśli takowe masz to nie obejdzie się bez leków które zapisał Ci lekarz. Nie martw się, on ma duże doświadczenie i na pewno wie co robi :)

Taka wlasnie mam nadzieje, ale zwatpilam kiedy po ich braniu nie bylo ciazy, a bez nich, byla, mimo ze tylko biochemiczna. No coz zaufam lekarzowi. Zarodek byl bardzo ladny trzeba mu pomoc troszeczke. Dziekuje ;)

reklama
Do góry