reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzięki Pixie:) Ja trzymam kciuki za Twojego Kropusia, który pokazał jak jest waleczny:), chociaż nie zazdroszczę tych przeżyć, które miałaś. Mój M kupił mi detektor tętna płodu, więc to ratuje trochę jego i mój spokój pomiędzy wizytami:)

Ja mam moniton tetna plodu...dla mnie rewelacja...jak tylko mialam kryzys czy dziecko zyje miedzy wizytami to sluchalam sonie serduszka...nawet mozna od razu nagrywac...

Co??? Juz mogę?? Zaraz dzwonię do męża, jakie macie? Jakie polecacie?

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

reklama
Jeniu nawet nie wiesz jak sie ciesze ,ze u Ciebie ok [emoji8] myślałam, zeby pisać na priv ale bałam sie zrobić Ci jakaś przykrość. No to trzymajcie sie cieplutko dIewczyny dajcie znac częściej co u Was, a co do usg yo przeszło mi przez myśl kupienie takiego sprzętu [emoji15][emoji23][emoji12][emoji23][emoji23] żebym codziennie sobie "dobrze" robiła [emoji28]

Oooo tak, tez bym pierwsza byla w kolejce do kupienia domowego USG :D

Co??? Juz mogę?? Zaraz dzwonię do męża, jakie macie? Jakie polecacie?

na moim jest napisane, że najwcześniejsze pomiary mogą być między 9-12 tc. Ja mam taki podstawowy i jeden z najtańszych angel sounds. Na rynku dostępne są jednak bardziej wypasione wersje.

na moim jest napisane, że najwcześniejsze pomiary mogą być między 9-12 tc. Ja mam taki podstawowy i jeden z najtańszych angel sounds. Na rynku dostępne są jednak bardziej wypasione wersje.

A No yo jeszcze 2 tygodnie muszę poczekać [emoji6] dam radę, dzisiaj wkładka czysta, palec czysty [emoji18] wiec jestem spokojna

Koniczynko czy Ty leniuchujesz? I wizualizujesz sobie "wgryzanie" sie kropusia? [emoji6]

Ostatnia edycja:
Myślę że to zwykle podrażnienie ......
I clexonne i acesan mogą powodować krwawienie. Ty "tylko " plamisz .
Mam nadzieje ze kropaczek juz siedzi tam w brzuszku i jest grubiutki i rośnie.
Cierpliwości życzę i postaraj się nie zwariować! A prog zmieniła bym na zastrzyki .
Pozdrawiam
Ewunka, dzięki. Postaram się. To przymusowe odpoczywanie jest męczące.

Hej, czasem tu do Was zaglądam, ale nie ma szans doczytać wszystkiego. Taka produkcja... Kreatola, widziałam syneczka, jest piękny!
Koniczynko, przegapiłam Twoj transfer, a tu patrzę, ze zaraz juz beta bedzie !
Rybko, gratulacje. Duzo zdrówka dla dzieci i dla Ciebie. [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny! Jestem w 9 tygodniu i niestety walczę z krwiakiem. W tamtym tygodniu mocno krwawilam jeden dzień (horror). Od tego czasu plamilam codziennie na brązowo do wczoraj. Za mną 3 wizyty u ginekologa i dużo leżenia. Krwiak nie odkleja łożyska ale jest blisko niego. Maleństwo rozwija się pięknie. Wczoraj widziałam jak macha rączkami. Kolejna wizyta dopiero za miesiąc. Chyba zwariuje do tego czasu i umówię się wcześniej. Trzymajcie kciuki! Ja trzymam za Was wszystkie.

reklama
Cześć Dziewczyny! Jestem w 9 tygodniu i niestety walczę z krwiakiem. W tamtym tygodniu mocno krwawilam jeden dzień (horror). Od tego czasu plamilam codziennie na brązowo do wczoraj. Za mną 3 wizyty u ginekologa i dużo leżenia. Krwiak nie odkleja łożyska ale jest blisko niego. Maleństwo rozwija się pięknie. Wczoraj widziałam jak macha rączkami. Kolejna wizyta dopiero za miesiąc. Chyba zwariuje do tego czasu i umówię się wcześniej. Trzymajcie kciuki! Ja trzymam za Was wszystkie.

Trzymam mocno kochana, wiem co przezywasz, ja tez w stresie [emoji17]
Duzo leż i nic nie rób [emoji6]

Do góry