Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Milagros, nie poddajemy się. Nie wolno.
Trzymam [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️to leniuszek bedzue skoro 16 ,trzymam za przyrost!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Milagros, nie poddajemy się. Nie wolno.
Też się boję bardzo żeby mi coś nie wyszło terqz po @ pójdę do ginekologa i zobaczymy co tam się dzieje. Bosszzz ja co chwile latam teraz od lekarza do lekarzaJa nigdy nie miałam problemów z polipami. Ten najprawdopodobniej pojawił się po stymulacji.Tylko w moim przypadku moze sie okazać ze zanim mi usuna polipa to nie bedzie juz co transferowac bo zaden zarodek sie nie uchowa, nie przezyje mrozenia. I cała procedure trzeba bedzie zaczac od poczatku i nie ma gwarancji ze po kolejnej stymulacji sie to dziadostwo nie pojawi
Ja mam tak z miesniaka mi są usowane po czym odrastaja. Teraz przez stymulację urosl w mega tempie takie to wszystko już mamy na odwrot. Ale trzeba próbować wkoło maciejuTeż się boję bardzo żeby mi coś nie wyszło terqz po @ pójdę do ginekologa i zobaczymy co tam się dzieje. Bosszzz ja co chwile latam teraz od lekarza do lekarza
Dzięki, ale wiesz jak się boję. Tyle razy już to przerabiałam....To tylko 6dpt... na tym etapie moze byc mniejsza i moze byc wieksza. Dopiero hcg zaczelo byc produkowane. Pewnie gdybys poszla na krew 2godz pozniej to bys miala wyzsza...
Do implantacji doszlo, badz dobrej mysli!!!
Np ja myślałam sobie dokładnie to samo. Bo okazało się na pare dni przed punkcja ze mimo brania leków wcale mi to tsh nie spadło (ale miałam naprawdę minimalna dawkę 12,5) po zwiększeniu jej do 25x5 i 50x2 z 2,96spadło do 1,69 w miesiac. Ale po pierwszym transferze nieudanym jak zbadałam to znowu było troche za duże- 2,3. Pewnie przez te hormony przed crio. Od wczoraj mam dawkę 5x50 i2x 25 i myśle ze nawet w dwa tygodnie obniży mi sie poniżej 2 a potem jeszcze bardziej.Ja mam przerwę po hiperce dwa cykle! Po punkcji byłam załamana, że nie będzie transferu teraz się cieszę. Bo jeszcze muszę dużo zrobić do transferu
Dobrze, ze beta ruszyła, 6dpt to strasznie wcześnie. A kolejna weryfikacja kiedy? W piątek?Dzięki, ale wiesz jak się boję. Tyle razy już to przerabiałam....
Dobrze, ze beta ruszyła, 6dpt to strasznie wcześnie. A kolejna weryfikacja kiedy? W piątek?
Kurczę ale to zleciało [emoji3]
Prawda?
Bardzo dobrze, że nic cię nie boli. Oby tak było przez całą ciąże. Ja sie czułam świetnie cały pierwszy semestr, mogłam góry przenosić. Czasem ciągnęło w brzuchu jak macica rosła ale na pewno nie przed serduszkowym.
Ej, jak ci sikańce wychodzą to naprawdę wyglada optymistycznie! Ja tam bym zrobiła w sobotę.Nie, dopiero w poniedziałek. Powinna być w 10 dpt, ale to niedziela. Pewnie nie wytrzymam i zrobię w sobotę. Sikacz dziś też wyszedł. Bladzioch, ale wyszedł. Pewnie będę robić codziennie. Mam dziewczynkę w środku, podobno są silniejsze...
Dziękuję Wam za wsparcie. Za wszystkie oczywiście też trzymam kciuki.
Ej, jak ci sikańce wychodzą to naprawdę wyglada optymistycznie! Ja tam bym zrobiła w sobotę.
Jejuniu ale skąd ty wiesz, że dziewczynka? Ja miałam PGS, skaning chromosomów ale sa na wyniku tylko info czy zarodek prawidłowy czy nie. Przy nieprawidłowym napisali mi kariotyp, tak że tylko o nim wiem, ze to dziewczynka. O zdrowych nie wiem nic poza liczba chromosomów.