reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ewunka wspanialych informacji dzus zycze !!!

Beatawawa,pixie chodzcie tez na ciezaroweczki Po in vitro ,ciekawe informacje mozna Sie dowiedzuec ze czasem wytrzeszczam oczy [emoji102][emoji102][emoji13][emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym bardzo chciała sie tam przenieść , ale nie chce zapeszać, moze po usg [emoji6] ale podczytuje Was

Mam już wyniki marketów nowotworowych są ślicznie niskie :) 6 tyg temu nie były złe a teraz są lepsze :) usg mam o 17.15 dam znać

No to świetne wiadomości, czekamy na wynik usg, ale napewno tez wszystko bedzie dobrze, musi być!!

Eh.... Fusun.... ja cos czuje ze dupa znowu bedzie. Mi te crio nie wychodza....

Jak nie mam hiperstymulacji to w ciaze nie zachodze i tyle.... a teraz ogolnie cykl naturalny i bez lekow do 19dc wiec jeszcze pewnie gorzej...

Ej No nie możesz tak myśleć!! A miałaś juz na naturalnym? Jest duzo dziewczyn , którym właśnie na naturalnym sie udało!

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

reklama
Miłego dnia dziewczyny. [emoji258]
Yplocka 1 trzymam kciuki , super ze beta ruszyła [emoji173]
Pixie_Dixie piękna beta [emoji258][emoji173] oj chyba będą blizniaki [emoji2]
Ja w piątek wizyta u położnej. Może się w końcu czegoś dowiem [emoji23] oprócz sikanego testu, żadnych innych dowodów ciąży.
Buziaki

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

Miłego dnia dziewczyny. [emoji258]
Yplocka 1 trzymam kciuki , super ze beta ruszyła [emoji173]
Pixie_Dixie piękna beta [emoji258][emoji173] oj chyba będą blizniaki [emoji2]
Ja w piątek wizyta u położnej. Może się w końcu czegoś dowiem [emoji23] oprócz sikanego testu, żadnych innych dowodów ciąży.
Buziaki

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

A będziesz juz miała usg? Ja dopiero 14.02 i tez tak dziwnie bo juz brzuch mnie rzadko boli, chociaż dzisiaj to mam mega ból głowy

Eh.... Fusun.... ja cos czuje ze dupa znowu bedzie. Mi te crio nie wychodza....

Jak nie mam hiperstymulacji to w ciaze nie zachodze i tyle.... a teraz ogolnie cykl naturalny i bez lekow do 19dc wiec jeszcze pewnie gorzej...
Milagros nie poddawaj się!

A będziesz juz miała usg? Ja dopiero 14.02 i tez tak dziwnie bo juz brzuch mnie rzadko boli, chociaż dzisiaj to mam mega ból głowy

Bole glowy to normalka !!;), niestety ,mialam je czesto dopiero w 3 trymestrze przeszly a teraz znow zgaga ze lzy w oczach tak mnie szczypie zoladek ,zjadlam migdaly triche mleka I przeszlo troche ;/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale malutka nie? Co prawda to dopiero 6 dt, ale... Tym razem miałam transfer jednego zarodka.

To tylko 6dpt... na tym etapie moze byc mniejsza i moze byc wieksza. Dopiero hcg zaczelo byc produkowane. Pewnie gdybys poszla na krew 2godz pozniej to bys miala wyzsza...

Do implantacji doszlo, badz dobrej mysli!!!

Do góry