reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Yplocka, a Ty jesteś z Trójmiasta czy dojeżdżasz do Invicty tylko? Oddałaś już krew na betę? Z niecierpliwością czekam na pozytywny wynik.

Milagors, sobota już za chwilę. Niech się w końcu uda&&&

reklama
Właśnie jak napisała koleżanka wyżej hiperka hiperce nierówna. Pewnie z krwi im wyjdzie jaki poziom hormonów itp czy transfer jest wskazany. Tez bym wolała odpocząć ale nie chce później mieć do siebie żalu ze nie posłuchalam lekarza. Zresztą. ...jeszcze nic nie wiadomo póki co

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie tak...moj estradiol przed punkcja wynosil 9500...a to jest juz duzo...

Pewnie tak...moj estradiol przed punkcja wynosil 9500...a to jest juz duzo...
A ja wstyd się przyznać ale nie wiem co ile wynosi. Tu nie podają liczb ani nic. Może powinnam podpytać tyle ze nawet z liczbą nie będę wiedziala czy to dobrze czy źle. Jak Was tu obserwuje to Wy jesteście we wszystkim obeznane [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Yplocka, a Ty jesteś z Trójmiasta czy dojeżdżasz do Invicty tylko? Oddałaś już krew na betę? Z niecierpliwością czekam na pozytywny wynik.

Milagors, sobota już za chwilę. Niech się w końcu uda&&&

Eh.... Fusun.... ja cos czuje ze dupa znowu bedzie. Mi te crio nie wychodza....

Jak nie mam hiperstymulacji to w ciaze nie zachodze i tyle.... a teraz ogolnie cykl naturalny i bez lekow do 19dc wiec jeszcze pewnie gorzej...

Eh.... Fusun.... ja cos czuje ze dupa znowu bedzie. Mi te crio nie wychodza....

Jak nie mam hiperstymulacji to w ciaze nie zachodze i tyle.... a teraz ogolnie cykl naturalny i bez lekow do 19dc wiec jeszcze pewnie gorzej...
A jak miałaś tą biochemiczną to też był świerzy transfer w pakiecie z hiperką?

reklama
Do góry