reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem nienormalna Właśnie dowiedziałam się ze moja koleżanka jest w ciąży. Jestem zazdrosna i zła. Aż chce mi się płakać. Jestem chyba nienormalna. Ale nie mogę się cieszyć!! !!

Nie jestes nie normalna, mysle ze kazda z nas tak ma. Ja obecnie mam dwie kolezanki w pracy ( mlodsze) ktore zaszly w ciaze od niechcenia. Tez jest mi bardzo ciezko, przebywac w ich rowarzystwie i sluchac wszystkiego co jest zwiazene z ich ciaza, przygotowaniami i dzieckiem. Ale pocieszam sie tym, ze mi w koncu rez sie uda :) i wtedy to ja bede mogla opowiadac.
Trzymaj sie trzeba byc dobrej mysli i myslec o sobie :) :)

Ja w 3 dpt miałam 22 i kazali mi podwoić prolutex i w 9 dpt miałam ponad 100 ale ciąży nie było:/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Poczytałam forum i dziewczyny miały rożne wartości progesteronu i niższe i wyższe niż mój a ciąże są wiec trochę sie uspokoiłam [emoji6]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Kochane jesteście :-)
Wróciłam do domu i leżę bo mam jakiś dziwny bol podbrzusza. Testu nie zrobiłam . Byłam pewna ze mam w domu, wracając wczoraj i 19:30 z pracy padałam na twarz.
Wstaje codziennie o 6 i wracam po 19. Dzisiaj stwierdziłam że mam dość. Nie dość że praca, to jeszcze własna firma. Jak usłyszałam od koleżanki, że jak to chce iść na zwolnienie przecież ciąża to nie choroba. Jasne że nie choroba , dla mnie to cud. Gdybym tak jak ona mogła się zwyczajnie bzyknac to też bym tak do tego podchodziła.
Mam wrażenie, że żaden człowiek który nie przeszedł tego wszystkiego co my dziewczyny , nigdy nie zrozumie. Tym sposobem jeśli poranny test potwierdzi to dopóki lekarz nie wystawi mi zaświadczenia, że moja praca w moim konkretnie przypadku nie zagraża ciąży, więcej mnie w firmie nie zobaczą.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak wiem wiem zrobie tylko salatke warzywna bo chodzi za mna i Nicole JuZ dawno a maz zribil raz to mialam biegunke niewiem ci zrobil[emoji102][emoji102],biedaczek Stara Sie [emoji95],
Dobre info jade za godzine di domciu yupiii Tak wiec koniec horroru

A wy kobietki ciazowki mimo ze czujecie Sue ok nie bierzcie ze mnie przykladu ze caly dzuen zawalony basen praca taniec mopem bo mimo ze macie sile jak ja to zle moze Sue skonczyc najlepiej tylko spacerki z mezem i JuZ

Chocolateri dawaj te dobra wiesc!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehehe jutro [emoji16]
A Ty dbaj o siebie [emoji173] swoją drogą niezły koszmar przeżyłas ....

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry