Julita1234
Fanka BB :)
Ja też 1 raz i też 89Pierwszy raz. Tak ten sam rocznik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też 1 raz i też 89Pierwszy raz. Tak ten sam rocznik
Mi dzisiaj tak chce się bleeee nic nie mogę jeść, czuje się okropnie. Myślam, że tylko do punkcji może wystąpić Hiperka pije tylko to Białko teraz raz dziennie już nie daje rady na samą myśl jak mam to wypić chce mi się zygac. Więc jeszcze gdzieś z tydzień muszę pić to świństwo. Mąż mi kupił jeszcze te bakoma dla mężczyzn, więc to jest nawet ok.
Mi została odżywka czekoladowo miętowa jest straszna w smakuOstatnio odkryłam pyszne danie z odżywka : czekoladowa plus ryż plus maliny [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
zobaczę później skład bo teraz leżę w łóżku i nie mam siły wstaćPrzy odzywkach białkowych to radzę skald zygac duzo zn ich ma aspartam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
zobaczę później skład bo teraz leżę w łóżku i nie mam siły wstać
Tak ja już białko 3 tydzień pije. Robię wszystko jak mi kazali w klinice. Mam nadzieję, że będzie Oki już bym chciała być na urlopie z moimi fasolkami
Patrzyłam nie ma tego w składzieW ciazy piłam odżywkę bezsmakową bo ona nie ma zadnych dodatkow lar niestety sir wlasnie rozczarowałam bo duzo ma aspartam :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Patrzyłam nie ma tego w składzie