gosia321
Fanka BB :)
Trojaczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trojaczki
Hahaha, Gosia rozbawilas mnie od samego rana [emoji2]Trojaczki
No jak w mordę strzelił dwie krechy!!!!!! Chyba możemy gratulowac, co? [emoji2]Zobacz załącznik 784685 Zobacz załącznik 784686
Czesc dziewczyny! Trzymam kciuki za dzisiejsze dobre wyniki. U mnie kolejny dzien swirowania. 10 dpt
Walnelam juz z rana dwa testy.... kreska druga jest ale nie ciemnieje...a przecież powinna
Nie przeszkadzałoby mi to Gosiu Trójka za jednym zamachem, troche pracy ale ile radościTrojaczki
No to mnie pocieszylas, dzięki. Wczoraj był 4 dpt i prawie po ścianach chodziłam, taki ból. Dzisiaj jest lepiej. Boję się wziąć cokolwiek. Dzwonilam do dr, na razie nie odbiera.Dora 2016
Tak, głowa bolała mnie bardzo po transferze. Jakies 3-4 dni. Juz myslalam ze mam migrenę. Ale przeszło....
Myśle ze to efekt uboczny tych wsztystkich leków i ingerencji w ogranizm.No to mnie pocieszylas, dzięki. Wczoraj był 4 dpt i prawie po ścianach chodziłam, taki ból. Dzisiaj jest lepiej. Boję się wziąć cokolwiek. Dzwonilam do dr, na razie nie odbiera.
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, czy Wy też miałyście takie potworne bóle głowy po transferze?
Ból był masakryczny. .... pociesze cie w ciazy tez się podobny zdarza
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom