Na pewno czeka na Ciebie ten odpowiedni czasCzuje się jak dinozaur. Oby i dla mnie kiedyś przyszedł dobry czas[emoji5]
reklama
Nie jesteś sama, ja tez nadal walczęCzuje się jak dinozaur. Oby i dla mnie kiedyś przyszedł dobry czas☺
Kropelka30
Fanka BB :)
Yplocka1 czemu jak dinozaur? Długo juz jestes na forum?
Kurcze Wy sie tutaj wszystkie tak dobrze i długo znacie to miłe ze przez forum mozna z kimś nawiązać znajomość na dłużej !
Kurcze Wy sie tutaj wszystkie tak dobrze i długo znacie to miłe ze przez forum mozna z kimś nawiązać znajomość na dłużej !
CzarnaInka
Jestem 1dpt i potrzebuje, zeby mi w klinice wszczepili wenflon w zyle i codziennie sprawdzali bhcg
Kurde, zwariowac idzie w tym oczekiwaniu. Im dalsze in vitro ( u mnie 7ma stymulacja) tym trudniej mi nie postradac zmyslow.
Kurde, zwariowac idzie w tym oczekiwaniu. Im dalsze in vitro ( u mnie 7ma stymulacja) tym trudniej mi nie postradac zmyslow.
sunrisea
Inka w którym dpt miałaś dwie kreski??Nie jesteś sama, ja tez nadal walczę
sunrisea
Jak będą takie dawać to mi daj znać , też bym chciałaJestem 1dpt i potrzebuje, zeby mi w klinice wszczepili wenflon w zyle i codziennie sprawdzali bhcg
reklama
Kropelka, długo. Pierwszy transfer miałam w 2012. Ciaza pozamaciczna. Potem kilka kolejnych niepowodzen. Poronienia. Endometrioza. Podwyższone komórki nk. Teraz czekam na zielone światło.Yplocka1 czemu jak dinozaur? Długo juz jestes na forum?
Podziel się: