reklama
zojkazojka
Fanka BB :)
Kacha, bardzo Ci dziękuję za doradzenie, zaraz siadam u czytam o doktorze i kliniceCześć dziewczyny! Czytam Was od dłuższego czasu Założyłam konto tylko dlatego, że zojkazojka zastanawia się nad zmianą kliniki. Też polecam Bociana! Ja zaczynałam leczenie w Katowicach u dr Adamczyka (miałam tu też jedną wizyte z dr Mrugaczem) ale na punkcję i transfer jeździłam do Białegostoku do dr Mrugacza Było to moje pierwsze podejscie do invitro- jutro jadę na usg serduszkowe Także polecam Bociana z całego serca i dr Mrugacza! Dodam jeszcze, że wcześniej jeździłam do Katowic do Gyncetrum do pani dr Cz., która nam powiedziała, że nie mamy szans na dziecko...
gosia321
Cze
czesc na sniadanie czesc na obiadOmg jaki zestaw zamiast posiłku leki
Dobrze dobrze trzeba sobie pomóc.
lile
Hej wszystkim bo chyba z rana mnie nie było.
Ja dziś weryfikowałam betę po 48 h 1094 dziś 13 dpt. Ostatnia beta 653 myślicie że 68 % przyrostu jest ok ?
Wszystko powyzej 66% jest ok.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Rustynka
Super dzięki. Lili a Ty pamiętasz swoją betę?
Ryba w 13 dpt 1030 jak się nie mylę i ma bliźniaki.
Coraz bardziej przychodzi mi na myśl że też mogę się zdziwić na usg
A ogólnie czuję się dobrze po pracy jak wrócę do domu to troszkę pobolewa brzuch i mam mega spuchnięty.
Rustynka
Cze
czesc na sniadanie czesc na obiad
Jamiiiiii
plastelinka88
Zaciekawiona BB
Witam ja juz po wizycie beta wyszla powyzej 4900 , pani doktor zrobila mi usg i widac kropka Jesli transfer mial 22 pazdziernika 5 dniowa blastke to jak to sie teraz liczy tyg ? Dziekuje WAm ze moge sie Wam zwierzyc.
Jaskolcia
Gratuluję, ja znalazłam taki kalendarzWitam ja juz po wizycie beta wyszla powyzej 4900 , pani doktor zrobila mi usg i widac kropka Jesli transfer mial 22 pazdziernika 5 dniowa blastke to jak to sie teraz liczy tyg ? Dziekuje WAm ze moge sie Wam zwierzyc.
Link do: IVFConnections - IVF Due Date Calculator by Date of Transfer, Retrieval, Ovulation or Insemination
Atena33
Mój teżDziewczyny moj kocur chyba wystraszyl sie zimy
Zobacz załącznik 781908
Dziewczyny moj kocur chyba wystraszyl sie zimy
Zobacz załącznik 781908
reklama
plastelinka88
Zaciekawiona BB
Dziekuje za chwile sobie to przejrzeGratuluję, ja znalazłam taki kalendarz
Link do: IVFConnections - IVF Due Date Calculator by Date of Transfer, Retrieval, Ovulation or Insemination
Podziel się: