Ewunka
Fanka BB :)
Tak o Tobie :*Mam nadzieję, że mówisz o mnie dziękuję, Ewunka
Mam słaba pamięć do waszych "imion "
Proponuje wstawić zdjęcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak o Tobie :*Mam nadzieję, że mówisz o mnie dziękuję, Ewunka
W zastrzykach. Rozmieszany już jest, bo mam opakowanie 600 i robiłam tylko jeden zastrzyk. Musi być w lodówce..ale wiesz co teraz jest pogoda sprzyjająca :-)Menopur masz w penie? Czy w zastrzykach do mieszania. ? Chodzi mi o to czy musi być w lodówce bo ja trochę daleko mieszkam. ....
U mnie 20 st mieszkam w Hiszpanii .I po zmieszaniu ważny ponoć 30 dni . A ja planuje styczeńW zastrzykach. Rozmieszany już jest, bo mam opakowanie 600 i robiłam tylko jeden zastrzyk. Musi być w lodówce..ale wiesz co teraz jest pogoda sprzyjająca :-)
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
No to dupa blada zapomniałam że gdzieś może być cieplej.. [emoji23]U mnie 20 st mieszkam w Hiszpanii .I po zmieszaniu ważny ponoć 30 dni . A ja planuje styczeń
Najważniejsze, że Ten Na Górze będzie wiedział o kogo chodziTak o Tobie :*
Mam słaba pamięć do waszych "imion "
Proponuje wstawić zdjęcia
W twym sercu jest upał!No to dupa blada zapomniałam że gdzieś może być cieplej.. [emoji23]
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez potwierdzam, że znam 2 dziewczyny z nieciekawym wynikiem a zdrowiutkie dzieci majaAniu sercem jestem przy Tobie.
Przesyłam moc usciskow.
Osobiście znam 3 osoby którym wynik wyszedł źle a nawet bardzo źle. .....
A teraz po świecie biegają zdrowe dzieci. I tego Ci życzę z całego serca.