ale mi sie juz dzis skonczyl Crinone. Bralam 1x 80mg i nic wiecej nie mialam.Ja bym nie odstawiala do 12 tyg
A teraz i to mi kazali odstawic.
Moze tu lokalnie poszukam jakiegos ginekologa i sie skonsultuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale mi sie juz dzis skonczyl Crinone. Bralam 1x 80mg i nic wiecej nie mialam.Ja bym nie odstawiala do 12 tyg
A moze masz wystarczajace prg i dlatego dostalas na tak krotko tylko do bety. Chyba ze chcesz na wlasna reke pobrac jeszcze to nawet lekarz rodzinny ci wypisze. Ja np. crinine bralam do 10 tc. I co jedziesz do niego w koncu na wizyte.ale mi sie juz dzis skonczyl Crinone. Bralam 1x 80mg i nic wiecej nie mialam.
A teraz i to mi kazali odstawic.
Moze tu lokalnie poszukam jakiegos ginekologa i sie skonsultuje
Tak swoją drogą... jak już jestem przy temacie. Co może być nie tak skoro wszystkie blastki są dobrej klasy (4BB, 4AB , 4AA itp.), ładnie się zagniezdzaja (potwierdzona implantacja) a beta w 10 dpt rośnie jakby chciała a nie mogła :/ zastanwiam się czy to wina blastusia, czy endometrium czy macicy czy ciul wie czego... nawet progesteron był już ładny a tu taki klops.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
zrobie wyniki w piatek i zobacze czy nie bedzie spadac - zaufam profesorkowi.A moze masz wystarczajace prg i dlatego dostalas na tak krotko tylko do bety. Chyba ze chcesz na wlasna reke pobrac jeszcze to nawet lekarz rodzinny ci wypisze. Ja np. crinine bralam do 10 tc. I co jedziesz do niego w koncu na wizyte.
Ja tez progesteronu bym nie odstawiala...zrobie wyniki w piatek i zobacze czy nie bedzie spadac - zaufam profesorkowi.
A co do jechania tam to jeszcze sie nie zdecydowalam. niestety koszt z tym zwiazane sa spore.
Kochana co ty teraz rozgrzebujesz czekaj spokojnie na bete i delektuj sie ciazaDziewczyny, a czy któraś z Was ma stwierdzoną wrogość śluzu? Dziś robiłam porządki w papierach, miałam robiony test kremera z wynikiem: plemniki nie poruszają się swobodnie ( wrogość śluzu) a na msome nasienia mam konsystencja bardzo lepka. Może to tu jest pies pogrzebany? Już sama nie wiem...
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mnie naszło na porządki..i przypadkiem się dopatrzyłam...ale masz rację, idę pogadać z moimi kropkamiKochana co ty teraz rozgrzebujesz czekaj spokojnie na bete i delektuj sie ciaza