reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam nadzieje ze jeszcze jednak wynik zmieni się na pozytywny. Poczekam do czwartku. Lekarz kazał dopiero w piątek czyli 11dpt.
Z tego co Milagors mowila juz w 8dpt 3 dniowych cosik powinno drgnąć... A tu nic...
Czekam jeszcze na cud.. To ostatnia szansa moge ostatnie 2 zarodki. Nic wiecej nie mam. Druga procedura 6 transferów:-(
Jeden cud mam już w domu... Dziekuje Bogu

reklama
Mam nadzieje ze jeszcze jednak wynik zmieni się na pozytywny. Poczekam do czwartku. Lekarz kazał dopiero w piątek czyli 11dpt.
Z tego co Milagors mowila juz w 8dpt 3 dniowych cosik powinno drgnąć... A tu nic...
Czekam jeszcze na cud.. To ostatnia szansa moge ostatnie 2 zarodki. Nic wiecej nie mam. Druga procedura 6 transferów:-(
Jeszcze sie nie zalamuj. Poczekaj do czwartku a nawet piatku! Jak lekarz powiedzial. Kochana Cud masz juz w domu. Piekne slowa jak tak przeczytalam. Licze, że też kiedyś bede mogła tak napisać, jak narazie tylko pod górkę:( w dodatku tak chcialabym miec swiadomosc, że mam mrozaczki ale niestety :( ale wiadomo, jesli pragniesz drugiego dzidziusia to z calych sil zaciskam mocno kciuki!!! Tyle transferów musi sie teraz udac!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiatam wszystkich :) i ja postanowiłam tutaj napisać. moja przygoda -starania trwaja juz 5lat. Po raz pierwszy podchodze do in vitro. sztuczny cykl , jajniki szaleją ,wyhodowałam 11szt, jutro tak jak GOSIA mam punkcje o 7:30 i zaczął sie stres.Jak Was czytam to mam wrażenie ,że nic nie wiem na ten temat. Mój lekaz tylko powtarza że wyniki książkowe i że wszystko ok. Juz sama nie wiem co mysleć....
Myśl pozytywnie :) będzie dobrze, grunt to się nie stresować :) jajeczek masz dwa razy więcej niż ja miałam :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Malinus moja 5 dniowa blastocysty dopiero w 8 dpt się zainplantowala to jakbym zrobiła wtedy betę to by była d.... odstawiłabym leki i nie wiadomo co by było także sprawdź w piątek jeszcze raz tak jak lekarz kazał i nie zamartwiaj się bo stres źle działa na Twoje kropki :)

dziewczyny jutro punkcja, a mój estradiol wczoraj wynosił 1600 a progesteron 0,90, porównując z Waszymi wynikami wydaje mi się że mam za słabe wyniki, a możne to wina różnych jednostek?
czy po punkcji dostałyście jakies leki?

Dziewczyny ja już po punkcji pobrano 36 kumulusow :o transfer przełożony na następny cykl prawdopodobnie ledwo chodzę boli niemiłosiernie..... Kiedy mogę dzwonić do kliniki zapytać jak się zaplodnily?

dziewczyny jutro punkcja, a mój estradiol wczoraj wynosił 1600 a progesteron 0,90, porównując z Waszymi wynikami wydaje mi się że mam za słabe wyniki, a możne to wina różnych jednostek?
czy po punkcji dostałyście jakies leki?
Tak,po punkcji dostajesz leki. Ja biorę estrofem, encorton,luteine i moje co biorę od dawna-Wit D,kwas foliowy I euthyrox.
Tak naprawdę to dopiero jutro jak pobiera i ocenia dojrzałość komórek to będziesz wiedziała.
Wiec się nie martw na zapas :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja już po punkcji pobrano 36 kumulusow :o transfer przełożony na następny cykl prawdopodobnie ledwo chodzę boli niemiłosiernie..... Kiedy mogę dzwonić do kliniki zapytać jak się zaplodnily?
36!! No to kochana rozbilas bank :):)
Wcale się nie dziwię,że ledwo chodzi. Ja miałam 11 i dały mi jajniki popalić :)
Pewnie sami zadzwonia i powiedzą. Zazwyczaj dzwonią następnego dnia.
Mnie też wczoraj strasznie bolało :(
Dostałaś ketonal? Lub coś przeciwbólowego?
Weź może sobie też nospe
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry