reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to tak...
Endometrium 8.5 i od jutra start z luteina i duphastonem i w piatek transfer;)
Co prawda moje dwa ostatnie zarodki sa blastkami ale 1 stopnia tylko :( i doktorek wyjatkowo proponował transfer obu... Ale tak jakos... Wiem ze szanse bylyby male ale jakos trochę boje sie bliźniąt przy jednym juz brykajacym prawie dwulatku... I zabiore je pojedynczo...
Mam nadzieje ze chociaz jeden ze mna zostanie - a najlepiej oba, tylko z jakas przerwa pomiędzy ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja wybieram się jutro na czarny protest we Wrocławiu:

MIEJSCA DEMONSTRACJI:
WARSZAWA, NIEDZIELA, GODZ. 12:00, Pl. Dąbrowskiego 5, Biuro posłanki PO J. Fabisiak
BIAŁYSTOK, NIEDZIELA, GODZ. 12:00, Mickiewicza 3
KATOWICE, NIEDZIELA, GODZ. 16:30, Róg 3 Maja i Stawowej
KOSZALIN, CZWARTEK, 29 WRZEŚNIA, GODZ. 18:00 Plac Wolności, Biuro PiS.
KRAKÓW, NIEDZIELA, GODZ. 12:00, Rynek
ŁÓDŹ, NIEDZIELA, GODZ.12:00, Pasaż Schillera
OLSZTYN, NIEDZIELA, GODZ. 12:00
SOPOT, SOBOTA, GODZ. 13:00, Plac Konstytucji 3 Maja
WROCŁAW, NIEDZIELA, GODZ. 16:00, Rynek

Mam do oddania 2 apułkostrzykawki gonapeptylu i 6 lutinus, zapraszam osoby. Jak dodajecie zdjęcia? To bym dodala

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[/QUOTE]

Atena, przyjęłabym Lutinus...bo musze wykupić całe opakowanie w piatek, a poniedziałek robię test. A jak sie okaże ze... to szkoda bym kupowała. Ale nic sie nie okaże [emoji51] bo jestem w ciąży [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Ale jeśli moge prosić to chętnie Lutinus odziedzicze [emoji254]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kakao mam takie normalne z deco moreno.
A budyń jest bardzo prosty- gotujesz normalnie mleko, a w szklance z mlekiem rozrabiasz 2 łyżki mąki ziemniaczanej,1-2 łyżki kakao, trochę miodu lub cukru. Gdy mleko zaczyna się gotować wlewasz to ze szklanki. Gotujesz chwilę i tyle :) Masz budyń bez E i bez konserwantów :) Proporcje możesz potem zmienić - zależy czy lubisz bardziej gęsty czy nie.
Super wyprobuje :)

1474707817602.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474707817602.jpg
    1474707817602.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 465
reklama
Do góry