Moniusiu rzyganie i cc to loteria, moze dopasc i Ciebie, nie wiesz jak bedziesz sie czula w ciazy, tego nie da sie zaplanowac i przewidziec. Nie wiesz jak zakonczy sie ciaza, czy sn czy cc. Ja cala ciaze przygotowywalam sie do sn, duzo spacerowalam, chodzilam na basen, nawet zamowilam zel ktory niby ulatwia porod i robi poslizg za ponad 3 stowy. Cwiczylam oddychanie przepona. Nawet mi przez mysl nie przeszlo, ze ja urodze w 34 tc. Myslalam, ok rodza sie wczesniaki ale ja napewno donosze, mnie to nie bedzie dotyczylo, przeciez ja dbam o siebie. I dupa, zycie samo wymyslilo dla mnie scenariusz.
Boże przecież wiem!!! Nie wykluczam tego, że ja bym się nie zdecydowała na cesarkę czy o jezu nie rozumiem kobiet, które same się decydują na cesarkę, albo się jej poddają;/ Dziewczyny naprawdę nie wiem o co wam chodzi.. Głównie chodziło mi o mdłości bardizej takie wymuszone jak moja szwagierka, która kazała przestać wszystkim pić kawę. Pisałam szybko, bo jestem w pracy, No, ale ok. Nigdy nie chciałam nikogo urazić tutaj i zawsze wam kibicowałam, ale niech Wam będzie Wojtek.