ewelin86
Fanka BB :)
A w sumie to dobrze Nic takiego jak mdłości, zachcianki Chociaż do gazowanego mnie strasznie ciągnie A znów słodkie dla mnie za słodkieEwelin ja nawet ok a jak ty sie czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w sumie to dobrze Nic takiego jak mdłości, zachcianki Chociaż do gazowanego mnie strasznie ciągnie A znów słodkie dla mnie za słodkieEwelin ja nawet ok a jak ty sie czujesz?
Moze od dzidy. Moze dlatego niektorzy lekarze nie daja jej uzywac bo niby ja sie umyje i osuszy, ale moze tam w srodku gdzie wsadza sie tabletke zostanie cos niezauwazone i bakterie gotowe.Kinia ja jak mialam implantacje to bolaly mnie jajniki, krzyz i ogolnie taki bol jak na @, do tego bol piersi. Identycznie przeszlam przez to dwa razy.
Dziewczyny dodzwonilam sie jednak do lekarza, powiedzial, ze mu to wyglada na infekcje, ktora moze nie dawac objawow. Polecil tantum rosa do irygacji i iladian. Na chwile obecna tylko to, jak cos to wizyta w srode, wiec wezme cos na recepte.
Tylko kurcze skad ja to mam?? Dbam o siebie przeciez. Eh...
Dziewczyny teraz pytanie z tych glupich: czy taka infekcja moze wplynac na poronienie?? Jezu boje sie.
O tak biełeczko W sam raz dla nasMogłabym schrupac kleszczyka. Może ananasowy by był
Tez zawiedziona jestem. Tym bardziej, że to dieta wysoko białkowa. Wskazana dla nas
Agatek infekcje są "normalne" w ciąży. Zmiany pH itp. Spokojnie. Reaguje sz a to najważniejsze :*
Uważajcie tez na bieliznę :*Agatek infekcje maja poważne konsekwencje, ale jak są nieleczone. Ty reagujesz, wiec ok. Ja tu bardzo drżę o to, bo w UK sie nie wykonuje zadnych wymazow, nie sprawdza sie czystości pochwy i nie sprawdza sie stanu szyjki macicy. Dlatego bardzo sie boje. Infekcje w ciazy łapie sie bardzo łatwo. Ja od poczatku biore probiotyki lacibios femina, nie używam żadnych środków do podmywania (jedynie po basenie używam dla zachowania właściwego pH).
Westi ty teraz czekasz na betę? Kiedy mialas transfer? Sorry ale jestem zupełnie nie w temacie
Agatek, ale lutinus dp miałaś? To on mógł zmienić kolor śluzu.Aniolkowa mama- to mozna brac w ciazy lacibios femina? Jak tak to sama tez kupie. Ja zauwazylam te zolte uplawy jak zmienilam lutinus na duphaston, i na poczatku myslalam, ze to od tego, wiec dopiero tak teraz mnie ruszylo, ze cos jest nie tak... Jezu w pierwszwj ciazy nie mialam zadnych infekcji... Zrobie ta irygacje, zobacze moze pomoze, do srody chyba nic nie powinno sie stac co??
Napisz jej żeby się w głowę puknela. Mi z 6 4 przetrwały i to w najwyższej klasie. I ciesze się, że trzymali do 5, bo przynajmniej nie miałam nadzieji niepotrzebnej przy podaniu tych 2.Dziewczyny, jak Wy wytrzymałyście ten czas od punkcji do transferu? U mnie z każdym dniem gorzej. Na dźwięk telefonu truchleję i serce przestaje bić. Dopiero, gdy widzę,że to nie laboratorium, znów zaczynam oddychać. Jestem też na drugim forum, gdzie jakaś dziewczyna bombarduje mnie prywatnymi wiadomościami, że zarodki nie wytrzymają do 5 doby i że jestem niepoważna, że się na to zgodziłam. Ale kurdę nikt mnie nie pytał, kiedy chcę transfer, to była decyzja lekarza. Oszaleję do środy :-(
Nie mam pojęcia jak do tego doszło...pobrali 8 komórek. I dupa.Najki cholera o co chodzi z tym zapłodnieniem? Duzo ci pobrali komórek? Mam nadzieje że mają dla ciebie jakis plan.