reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Wiesz co pojechała bym na pogotowie i powiedziała ze zygam jsk kot od piątku mam zawroty głowy i plamienia na różowo i strasznie boli mnie brzuch i co tam jeszcze. Musi ci zobaczyć lekarz o zrobić krew. ... przecież Cię nie wyginia z takimi objawami . To już nawet nie chodzi o ciążę samą ale o Ciebie pacjenta możesz być odwodniina czy co tam jeszcze . Albo pogotowie albo prywatny gdzieś bym sie wcisnela
Najki maja maja, tylko ten kraj to jedna wielka maszyna na robienie pieniedzy, tu nie ma miejsca na uczucia i sentymenty.I ja się przyłączam do mocnych kciuków!
Będzie dobrze, musi być.
Swoją drogą...Ci ludzie chyba świadomości nie mają co przechodzą takie osoby jak my.
Jak teraz ta ciaza poleci to przyjde do kliniki nastepnym razem, jak nie di tej to innej i tak czy owak jajas instytucja znow zarobi 7 tys frankow plus koszty badan po zajciu.
Nie mowie tylko o klinice alw ogolnie tak tu wszystko dziala brzmi brutaknie ale pewnie dlatego ten krak jest tak potwornue bogaty.Szczerze zygac mi sie na ten system chce, tym bardzie ze teraz jestem rozgoryczona.
To jest straszne co piszesz!
W głowie mi się nie mieści takie podejście...lekarze, którzy są po to by ratować życie. Czy do 12tyg to nie "życie"? Skandal..[/QUOTE
Tak do 12 tygodnia takich ciaz sie nie ratuje wiec udac za tym punktem myslenia ciaza do 12 tygodnia to nie zycie.
Kasa chorych refunduje w pelni wizyty u ginekologa zwiazane z ciaza po 12 tygodniu, wiec sprawa jest jasna do 12 tygodnia nie ma co szukac w zwiazku z ciaza na IP.
Ewunka
Fanka BB :)
Marluna No i co idziesz na pogotowie czy prywatnego. ?
Ewunka postaram sie przetrwac do jutra, jutro zadzwonie do kliniki, moze uda sie termin dostac jutro, w co watpie, pewnie zalapie sie tam na srode/czwartek, mam nadzieje ze dotrwam.Marluna No i co idziesz na pogotowie czy prywatnego. ?
reklama
Podziel się: