G
Gość
Gość
Do porodu Ty, a po porodzie mazMój się boi bliźniaków, ale w naszej sytuacji to mówi, że i 3 będzie ok.
Tylko kto to będzie nosił :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do porodu Ty, a po porodzie mazMój się boi bliźniaków, ale w naszej sytuacji to mówi, że i 3 będzie ok.
Tylko kto to będzie nosił :-)
WitamyPewnie, że chcę być wpisana Napewno z Wami przestanę tak panikować
Przyjmuję Luteinę 3x1, Duphaston 3x1, Acatar 1x1, Inofolic 2x1, Witaminę D 1x1 i Medrol 2x1.
Ja tez. Ale 2 chłopców. Jednak obawa przed ryzykiem związanym z ciążą bliźniacze wyperswadowal mi ten pomysł.No mój też się boi bliźniaków Ja zawsze chciałam mieć bliźniaki, a na dodatek parka
No tak. Żeby jeszcze się potem zajął.Do porodu Ty, a po porodzie maz
Dobranoc :-*Uciekam dziewczynki, bo coś spanie mnie bierze Dobrej nocki życzę :*
Dziewczyny mam pytanie do tych co stosowaly Cetroide.
Czytalam ulotke i tam jest napisane ze jezeli wbije igle w brzuch i popchne powoli tlok i jak pojawi sie krew to musze wyciagnac igle i wywalic. Otworzyc nowe opakowanie leku i od nowa robic zastrzyk.
Jesli krew sie nie pojawi to moge zrobic ten zastrzyk.
O co chodzi z ta krwia???
Zdazylo sie to Wam?
I co potem jak zmarnuje lek? Lekarz przepisze nowy? A jak bedzie to ostatnie opakowanie i ostatnia dawka to jak w nocy zdobede recepte zeby jeszcze wykupic ten lek i zdazyc z zastrzykiem?
Jak to sa idiotyczne pytania, to przepraszam, ale pierwszy raz podchodze do in vitro i nie wiem co jest wazne.