reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam pytanie do tych co stosowaly Cetroide.
Czytalam ulotke i tam jest napisane ze jezeli wbije igle w brzuch i popchne powoli tlok i jak pojawi sie krew to musze wyciagnac igle i wywalic. Otworzyc nowe opakowanie leku i od nowa robic zastrzyk.
Jesli krew sie nie pojawi to moge zrobic ten zastrzyk.
O co chodzi z ta krwia???
Zdazylo sie to Wam?
I co potem jak zmarnuje lek? Lekarz przepisze nowy? A jak bedzie to ostatnie opakowanie i ostatnia dawka to jak w nocy zdobede recepte zeby jeszcze wykupic ten lek i zdazyc z zastrzykiem?
Jak to sa idiotyczne pytania, to przepraszam, ale pierwszy raz podchodze do in vitro i nie wiem co jest wazne.

Mi tez sie nie zdażyła krew, nawet mi nic o tym w klinice nie wspominali. Ja robiłam tak, że jak wbijałam igłę i czułam za duzy opór to szukałam innego miejsca gdzie wchodzi "gładko", bo z doświadczenia z IUI wiem, że tam gdzie był opór było jakies naczynko i zawsze miałam siniaka jak pchałam na siłe. Robiąc w ten sposób nigdy nie miałam żadnego śladu po zastrzykach. I owszem po cetrotide swędzi brzuch. Pierwszy zastrzyk robiłam razem z YouTube :-)

Mimo że dzis sobota, to kciukowa sekta działa bez zarzutu 

Marzec

19: westaice - info w sprawie Kropkow 
19: marzen - wizyta przed stymulacja

21: marluna - wizyta w klinice
21: Foote - II weryfikacja
21: Olusja - wizyta pecherzykowa
21: Rachciachciach - punkcja
22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg prenatalne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: Nova - beta w 8dpt 
24: ma_rta- usg Malucha
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
26: martka83 - usg przed crio
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
4: Hess- usg w Novum
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać? 

Westaice, dzisiaj rozbijesz system informacja o zarodkach:))

Marzeń, ten rzut na taśmę zaowocuje:) jestem przekonana:))

Rachciachciach, ale zbiory piękne!!! Niech się teraz tam dobrze dzieje!!

Dobrego dnia Wam życzę?

Od. Nadal nie odezwała się duszyczka z 31.03 pozarta przez nasz kalendarz!!

reklama
Do góry