reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jedziemy do innej kliniki, tam wyniki beda dzisiaj, dostalam wieczorem @, kurw* nie mogli powiedziecostatnio nawet nie sprawdzili badan..

rownie dobrze moglismy zlapac hiv..
mam nadzieje,ze to blad..
sni mi sie to..
leczy sie nawet to. do roku...
Ojej moniusia przykro mi.
Ale nie rozumiem jak ktoś wcześniej mógł tego nie zauważyć. Mam nadzieje, ze to jakaś pomyłka . Trzymaj się dziewczyno !

MONIUSIA tak bardzo mi przykro oby to się nie potwierdzilo Boże może to jakaś pomyłka. Trzymam za Ciebie dzis kciuki,bardzo mocno.

ONADLANIEGO dziś twoj 10 dpt nie kusi cie beta?? Bo coś czuję że ładny będziesz mieć wynik ;))

Moniusia tak ku pocieszeniu...
Znajoma była w ciąży w pierwszym trymestrze. Robiła rutynowe badanie w ciąży. I wyszło że ma hiv dodatni. Przewyła kilka dni. Potem zrobiła badanie jeszcze w kilku laboratoriach i się okazało że ok. A w tym labie co robiła badanie 1wszy raz zepsuła się jakaś maszyna i wszystkim wyszły żle badania.
Następny przypadek dotyczył toxoplazmozy. Od kolezanki siostra byłą w ciąży. Tez rutynowe badania i wyszła dodatnia toxo. Dostała leki, które czaczeła już brać. Tylko ze po paru dniach powtórzyła badanie tez w innych laboratoriach i wyszło że toxo nie ma.

Oby Moniusia u Ciebie było podobnie!!!!!!

czyli wychodzi na to ze kazdy moze sie zarazic nie wiedzac o tym bo przeciez wszystkie chodzimy do fryzjera itp. Kurcze moniusia trzymam dzis za was kciuki zeby okazalo sie ze to pomylka.
Aaaaaaaaaaa... a skoro piszesz ze twoj maz tez sie mogl od ciebie zarazic to jemu w badaniach nic nie wyszlo?

Wiesz
Pobieranie krwi, badania takie jak gastroskopia, u fryzjera przez skaleczenie, demtysty.. a tak jedno drugiemu przenosi przez sex, krew, sline.. u nas pewnie pobieranie krwi..
to grozna choroba niszczy watrobe..
Wiesz mnie raz tez wyszło to podwyższone ale nie mówili nic 3 miesiące później taki okres dlatego bo miałam operacjie juz wynik był w normach a nie robiłam nic . Jeśli dobrze zrozumiałam ze chodzi o wirusowe zapalenie wątroby ?

reklama
Właśnie wyszłam z usg wszystko jak było torbiel 4.7 na 3.5 cm endometrium w miejscu 2 mini jajka nadal są mini . Stymulacjia skończona rezultat zero i nic następna wizyta 9 marzec wtedy okaże się co dalej czy dadzą mi szansę na 2 Stymulacjie i jaka i kiedy.

Do góry