aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Anika ja spadłam 3 kg z wagi zaraz po transferze i jeszcze nie wróciłam do wagi sprzed ciazy. Czesto sie zdarza spadek wagi na poczatku ciazy, bo wymioty, złe samopoczucie. Ja miałam tak na poczatku że byłam szybko zapchana nawet 1/4 normalnej porcji i trzymało mnie to przez kilka godzin, wiec mało jadłam. Jakby mi sie żołądek skurczył.
Annemarie czyli wizyta jak najbardziej udana. Owszem odważna decyzja, ale chyba najlepsza w waszym przypadku. a jakie mieliście wytyczne co do koloru włosów oczu itd? Bo jeśli wam to obojętne to szybko znajdą dawczynie. A to maleństwo bedzie w 100% wasze i masz racje - jak usłyszysz serduszko to juz nie bedziesz miała nigdy żadnych watpliwości.
Co do niszczenia zarodków to w UK tez sie niszczy i używa do badań jeśli sie nie opłaca ich utrzymania.
Madzionga kciuki za wizytę. Oby biły dwa serduszka mocno
Annemarie czyli wizyta jak najbardziej udana. Owszem odważna decyzja, ale chyba najlepsza w waszym przypadku. a jakie mieliście wytyczne co do koloru włosów oczu itd? Bo jeśli wam to obojętne to szybko znajdą dawczynie. A to maleństwo bedzie w 100% wasze i masz racje - jak usłyszysz serduszko to juz nie bedziesz miała nigdy żadnych watpliwości.
Co do niszczenia zarodków to w UK tez sie niszczy i używa do badań jeśli sie nie opłaca ich utrzymania.
Madzionga kciuki za wizytę. Oby biły dwa serduszka mocno