reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Marta, ja zawsze pytam lekarza, jakiej klasy są zarodki. Ale Ty sobie teraz tym głowy nie zajmuj, tylko spokojnie czekaj na pozytywny wynik bety ;) ja właśnie czekam na pierwsze usg Kropka,to mój drugi tranafer (pierwszy też udany, ale niestety na krotko:( )

Powodzenia!

anika11 super, że się udało :) 3-mam kciuki za usg ;) przy pierwszym transferze "czułam" , ze mam "coś" w sobie...wiem, że to głupio brzmi ale miałam taką świadomość że w moim brzuszku jest ze mną fasolką...a teraz nie czuję nic :( może ot dlatego, że przy pierwszym transferze widziałam zarodek na usg a teraz nie? a może po porostu teraz mam do tego większy dystans...????kurczę, miałam nie świrować a tym czasem chodzą mi po głowie same głupoty :/

Ma_rat lata szperania w Internecie ( ponad 7 lat) nie jedna by fakultet z ginekologii zrobiła. Ja akurat lubię wiedzie co mi lekarze zalecają. Niestety na początku starań nie trafialam na dociekliwych lekarzy więc trzeba było wszystkiego samemu się dowiadywać.

Ma_rta nie da się nie swirowac czas oczekiwania to najgorszy czas ale będzie dobrze i tym razem ci się uda. U mnie obecnie 23 tydzień ciąży bliźniaczej czego i tobie życzę :) :)

Kachna84 gratuluję ☺dziewczyny w którym dniu po transferze robilyscie hcg?ja za pierwszym razem zrobilam w 10 dniy i wynioslo 215 a 3 dni później już było po wszystkim

Ja miałam podane 5dniowe blastki, więc już 8dpt beta była znaczna,ale w Twoim przypadku polecam poczekać do 10dpt

Kachna84 gratuluję ☺dziewczyny w którym dniu po transferze robilyscie hcg?ja za pierwszym razem zrobilam w 10 dniy i wynioslo 215 a 3 dni później już było po wszystkim
Witaj Marta, ja także robiłam bete w 10 dpt a miałam podaną blastkę 5 dniową przy crio i wyniosła 170, a teraz jestem w 11 tygodniu ciąży i trzymam za wszystkie staraczki kciuki :) i oczywiście przesyłam fluidy ciążowe żeby Was wszystkie pozarażać :D

reklama
Dziewczyny moze ktoras potrzebuje Decapeptyl IVF 0,1 ml 5szt gdyby ktoras potrzebowała pisać wiadomość . Buziaki spokojnej nocy

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry