Dzisiaj powiadomiłam kierownika, że będe potrzebowała dzień wolny być może w poniedziałek lub wtorek i w konsekwencji być może będę musiała wziąć 2 tyg l4 w lutym, na co on, że nie ma żadnego problemu, moje sprawy są w tym momencie nadrzędne, mam wszystko realizować zgodnie z potrzebami i niczym się nie przejmować, życzy powodzenia tak więc postanowione, będę robić wszystko żeby się udało i z czystym sumieniem biorę l4
reklama
zanetaanna
Fanka BB :)
Hej,
Ja zrobiłam test oczywiście negatywny .
Jakieś dziwne słabości mnie ogarniają ale to chyba kwestia tego stresu. W poniedziałek kontrola u profesora . Miłego dnia
Jakieś dziwne słabości mnie ogarniają ale to chyba kwestia tego stresu. W poniedziałek kontrola u profesora . Miłego dnia
24magda09
Zania czyli może po prostu te brązowe plamienia to po prostu okres?! Ja już dziś dostałam @@@ od jutra tabletki i 8 wizytaHej,
zakreconabunia
Zaciekawiona BB
Miala ktoras z was plamienie podczas stymulacji ?
24magda09
Na pewno będziecie świętować ) ja z tego co pamiętam transfer miałam 16 października 2013 a podawałam dzień ostatniej miesiączki 20 któryś września i tak mi obliczyliDziewczyny jak sie liczy ciąże od dnia transferu czy jak
Czytam rożne fora to inaczej liczą może wiecie cos
Pozdrawiam z domku juz poniedziałek coraz bliżej maź wziął wolny dzień bo będziemy albo świętować albo ..... po usg
Ewa651
Dziękuje byle do poniedzialkuEwa ja ci nie pomogę w liczeniu ale jestem pewna ze w poniedziałek będziecie świętować a my razem z wami.
Ewa651
Czyli jednak dobrze słyszałam ze trosze więcej sie liczy niż dzień transferuNa pewno będziecie świętować ) ja z tego co pamiętam transfer miałam 16 października 2013 a podawałam dzień ostatniej miesiączki 20 któryś września i tak mi obliczyli
reklama
Podziel się: