reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale nawet jeśli to nie ma takiego mega ciemnego plamienia przy implantacyjnym ... Nie nie kochana takie szczęście z moim pechem na pewno mnie nie dopadnie

reklama
Zanetaanna - ja szczęściem też nie grzeszyłam, a wyszło. Poza tym nie musi być plamienia, ja żadnego nie miałam, za wyjątkiem tego dnia po punkcji. A potem czysto było.

Aniolkowamamo, pocieszylas mnie tym brakiem zmian w biuscie, bo u mnie tez bez rewelacji hehe

Dziewczyny, jak Wasi lekarze schodzili z encortonu?

Nie no bez jaj ciągną mnie jajniki jak podczas okresu tylko ku*** krwi brak a takie wiecie no napisze wprost "brudy" ze mnie lecą [emoji849][emoji849][emoji849][emoji19] okresie przyyyyyjdz

reklama
Zanetaanna, mysle, ze skoro dwoch lekarzy Cię obejrzało i stweridzili, ze ok, to tak jest. Może po prostu tak tą @ wygląda. Coś się człowiek nastresowac musi, nawet @ no jest przewidywalna :/

Hess, dzięki!

Do góry