reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie :-) Jestem nowa na tym wątku. Po ponad 7 latach leczenia, 5 naturalnych ciążach zakończonych niestety 5 poronieniami oraz 4 nieskutecznych IUI dołączam do wątku, jeśli mnie przyjmiecie.
Dziś mija 7 dzień po transferze blastki, którą embriolog określiła jako słabą (BC, cyferki nie podała). To nasza cała nadzieja, gdyż mimo pobrania 15 komórek, tylko 8 okazało się dojrzałych, 7 zapłodniło, ale do stadium blastocysty dotrwała tylko TA jedyna, w którą staram się mocno uwierzyć. Czy któraś z Was może z własnego przykładu natchnąć mnie optymizmem, że słabe blastki mogą wbrew rokowaniom oznaczać szczęśliwą ciążę??
Życzę Wam powodzenia.

reklama
Ewa będzie dobrze :))) tyle pozytywnych testów...nie ma mowy o pomyłce :)
anika cudownieeeee!!!!! gratukacje :)
A_Ga kurde strasznie dużo przeszłaś...silna z Ciebie kobitka. Musisz wierzyć w kropka. I z najsłabszych zarodków są ciąże i dzieci, a z tych najlepszych (według klasyfikacji) ciąży nie ma.Także może być różnie. Trzymam kciuki za Ciebie i Twojego malucha :)

A ja wciąż czekaaaam na telefon z kliniki :confused2:

Dziewczyny gratulacje wysokich bet i ciazy;) podziwiać waszą wolę walki;)

Mam pytanie do was. Czekam na wizytę u dr. Cholewy podpowiedzcie o co pytać na co zwracać szczególną uwagę. Boje się że zapomnę z nerwów. Dodam że będziemy przystępować prywatnie do ICSI. Ile zajmują przygotowania do transferu?
Jaki jest koszt pierwszego podejścia i kolejnego jeśli się nie uda.
Przepraszam za natlok pytań ale już nie wiem gdzie podział myśli; (

Ewa będzie dobrze :))) tyle pozytywnych testów...nie ma mowy o pomyłce :)
anika cudownieeeee!!!!! gratukacje :)
A_Ga kurde strasznie dużo przeszłaś...silna z Ciebie kobitka. Musisz wierzyć w kropka. I z najsłabszych zarodków są ciąże i dzieci, a z tych najlepszych (według klasyfikacji) ciąży nie ma.Także może być różnie. Trzymam kciuki za Ciebie i Twojego malucha :)

A ja wciąż czekaaaam na telefon z kliniki :confused2:
Mam nadzieje tylko czemu ten brzuch boli jakbym miala do stac okresu bardzo mnie to martwi

reklama
Mam nadzieje tylko czemu ten brzuch boli jakbym miala do stac okresu bardzo mnie to martwi
Ewunia,
W mojej rocznej karierze udalo mi sie raz byc w ciazy,brzuch mnie tak bolal,jak na okres.Ile razy bylam w wc?nie wiem.latalam jak opetana,wkladalam mini ob.gdyby mialo mnie gdzies zalac;)jak zrobilam test i wyszedl pozytywny to tez myslalam ,ze test do niczego,ale 15 innych tez do doopy???dopiero po wizycie sie uspokoilam i bol brzucha troche tez.Przestalam sie nim przejmowac,bo dok.mowil,ze to dobry objaw,ze sie DZIEJE:):):)Zrobilas juz z milion testow i wszystkie sa pozytywne,nie bierzesz hcg to musisz byc w ciazy:)Ile kobiet ,tyle objawow ciazowych u Ciebie dodatkowo mega stress.Zobaczysz Bete to odetchniesz,to jeszcze pare dni,glowa do gory:)

Do góry