reklama
Dzien dobry ,
ja dzis byłam na drugiej becie w klinice, Pani dr obejrzała jajniki i domek i nie widziała żadnych zastrzeżeń kolejny termin usg na którym powinnismy cos zobaczyć ustaliła na 22 grudnia także mam nadzieje , ze do wigilijnego stołu usiądę ze zdjęciem usg mojego maluszka/maluszków
aleeee będzie cudowny prezent wigilijny :-)
Monika1988
Zaciekawiona BB
Witam Dziewczyny ja już po transferze wróciłam do domku i odpoczywam Dziękuję bardzo za pamięć i za wszystckie kciuki teraz tylko jeszcze prze kolejne dni trzymajcie żeby kropek ze mną został, ale grudzień miesiącem samych dobrych wieści wiec głęboko wierze, że i nam się tym razem uda
Gratuluje wszystkim dziewczętom które ostatnio testowały, napełniacie mnie wiarą, że każdej z nas się w końcu uda każda dobra wiadomość daje silę do dalszej walki dla nas wszystkich i cieszę się ze do was dołączyłam jest tu dużoooooo pozytywnej energii i oczywiście fluidów ciążowych
A co do transferu miałam podaną 5 dniową blastocyste klasy 2BB, czy któraś z was miała taką? wcześniej podawaną miałam teoretycznie lepszej klasy blastocyste 4BB ale nie chciała ze mną zostać, więc może "słabsza" okaże się silniejszą i przetrwa
Gratuluje wszystkim dziewczętom które ostatnio testowały, napełniacie mnie wiarą, że każdej z nas się w końcu uda każda dobra wiadomość daje silę do dalszej walki dla nas wszystkich i cieszę się ze do was dołączyłam jest tu dużoooooo pozytywnej energii i oczywiście fluidów ciążowych
A co do transferu miałam podaną 5 dniową blastocyste klasy 2BB, czy któraś z was miała taką? wcześniej podawaną miałam teoretycznie lepszej klasy blastocyste 4BB ale nie chciała ze mną zostać, więc może "słabsza" okaże się silniejszą i przetrwa
zanetaanna
Fanka BB :)
Wiec Beta od środy czyli 52 po czwartek 104 doszła do dzisiejszego dnia 174,9 [emoji173]️
Chyba jestem w ciąży co? [emoji23][emoji87][emoji87][emoji87][emoji87][emoji87][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ chyba zaczynam w to wierzyć
Chyba jestem w ciąży co? [emoji23][emoji87][emoji87][emoji87][emoji87][emoji87][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ chyba zaczynam w to wierzyć
Monika1988
Zaciekawiona BB
No to chyba już nie masz wyjścia jak uwierzyć w swoją ciążę Jeszce raz gratulacje
Nikaaa ból brzucha jak na okres to skurcze, weż nospę i leż. Może warto zwiększyć prg bo to on hamuje skurcze no i weź magnez - podają w szpitalach przy ciążach zagrożonych tez działa przeciwskurczowo.
monika zarodek 2BB to ładny zarodek, z wolniejszych rodziły się na forum dzieci. klasa zarodka (morfologia) jest powiązana z materiałem genetycznym zarodka i płcią. A dokładnie 2BB może nie być wadliwy, a po prostu być babą, bo szybciej rozwijają się chłopcy. No i jeszcze jedno, zarodki nie rozwijają się liniowo. Twoje 4BB mogło stać już w miejscu przez 4 godziny, a te 2BB przeszłoby w 5BB albo 6BB Dlatego tak trudno zrobić dobrą selekcje, tylko czas pokaże który z tych zarodków jest właśnie tym jedynym.
monika zarodek 2BB to ładny zarodek, z wolniejszych rodziły się na forum dzieci. klasa zarodka (morfologia) jest powiązana z materiałem genetycznym zarodka i płcią. A dokładnie 2BB może nie być wadliwy, a po prostu być babą, bo szybciej rozwijają się chłopcy. No i jeszcze jedno, zarodki nie rozwijają się liniowo. Twoje 4BB mogło stać już w miejscu przez 4 godziny, a te 2BB przeszłoby w 5BB albo 6BB Dlatego tak trudno zrobić dobrą selekcje, tylko czas pokaże który z tych zarodków jest właśnie tym jedynym.
Monika1988
Zaciekawiona BB
Witam Cię Kate, miło znowu cię widzieć na forum. Oczywiście bardzo dziękuję za wytłumaczenie, czasami się zastanawiam skąd masz tak ogromną wiedzę a podczytywałam już twoje wpisy od dawna jak jeszcze odliczałas tygodnie do porodu.
A co u ciebie?? Jak kochany synek?? Spisz juz troche w nocy czy dalej synek zamienił pory snu z dniem ??
A co u ciebie?? Jak kochany synek?? Spisz juz troche w nocy czy dalej synek zamienił pory snu z dniem ??
reklama
Podziel się: