reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzeba wiedziec kiedy przestac,nie mam zamiaru komentowac tego co napisałaś i prosze cie jesli chcesz ze mna wojowac to rób to na pr.

Bardzo przepraszam , ze sie wtrącę , wytłumaczę swoje zachowanie bomba hormonów ... Ale Annemarie mogłabyś juz na prawdę nie podjudzać sytuacji !

Dzięki za gratki Kochane !!!! Życzę Wam samych pozytywnych bet jak nie w tym miesiącu to w kolejnych !!!!
Jesteśmy silne uda nam sie ;)

Najki Kochana jutro mam wizytę u pani Dr odnośnie wyników wiec jesXze was troszkę sobą pomęczę [emoji56][emoji56][emoji56]

Witam Was dziewczyny!!!
Ja po transferze leżę sobie na sali i odpoczywam, czekam na lekarkę ma przyjść pogadać. No niestety został mi jeden zarodek podobno dobry tak mi mówił embriolog i nie mam żadnych mrozaków a kolejna próba dopiero za 6 miesięcy (odpukać) jakby się nie udało. No i do pracy nie mam chodzić M ma mnie traktować jak królową hehe...... no i to chyba tyle aaaa transfer był bolesny

Dorota cholera no co Ty nie odchodź nooo..... jesteś tu naszym psychologiem kto będzie mi mówił, żebym nie grzeszyła co??? Dziewuchi nio no Wy dajcie już spokój każdej porady są na miarę złota i każde zdanie !!!!!
Annemarie i super, że nie odchodzisz bo w sumie i z jakiego to powodu

Zanetaanna Gratuluje;) z całego serduszka;) Ja nie będę obstawiala czy jedno czy dwa bo ważne jest chociaż jedno !ja miałam bardzo wysoka betę a zarodek jest na usg jeden. Moja koleżanka w 10 dpt miała betę 590 i też jedno serducho bije. Także kochana wysokość bety nie ma znaczenia i nie da ci odpowiedzi

Zaciazonym GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA ;) Cieszę się razem z Wami kochane; ) SILVIA odpoczywaj dużo i korzystaj z sytuacji,niech twój M dba o ciebie jak o królową :) nie myśl za dużo o becie tylko mocno wierz że tym razem uda się na pewno.Ja tam wiem że teraz to twoj czas kochana ;)

reklama
Do góry