reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiecie co...jestem tu od 2010 r. Z tego co mi się wydaje jesteśmy tu właśnie po to żeby cieszyć się jak uda się kolejnej dziewczynie ,trzymać kciuki za wysokie bety i wysłać smutna minke jak coś nie jest wesołego... Szczerze...tak to teraz wygląda jak te wszystkie kciuki i uśmiechy były fałszywe...
DorotaMie...proszę zostań nie odchodz!!!
Uważam że jeżeli kogoś tu na forum nie cieszy czyjeś szczęście to nie powinien tu być ...

reklama
Kurcze ale się porobiło. Dziewczynki spokojnie to może tylko nie porozumienie. wczoraj obstawialysmy betę tak dla śmiechu aby zapomnieć choć przez chwilę o nerwach i stresie, ale też po to aby się cieszyć z kolejnymi zaciazonymi dziewczynami. Wiadomo kazdej z nas której się uda cieszy się niezmiernie bo przecież staraliśmy się o te upragnione 2 krechy długo, wiadomo wszystko jest zaplanowane co ma być to i tak będzie,ale musimy też wierzyć i cieszyć się każdą chwilą.

IDE spać bo siku muszę rano zrobić...a co jak mi się w nocy zachce!!!??? Jasny gwint i teraz nie zasne bo myśleć będę czy sikac o 3.00 czy o 4.30 :-)
Zresztą co za różnica... Jedną zawsze wychodzi czy tak czy siak !!!

Oj ja Sikalam cała nic zawsze - pare godzin przed to chyba ok :) a jak obudzisz sie o 5 czy 4 od teraz na siku to zrob :)

Zrobiło mi się bardzo przykro. Nie rozumiem nic. Ani niejasnych zarzutów Anne dotyczących tego, że jestem dziennikarką (każdy musi coś w życiu robić), ani krytyki wczorajszej radości dziewczyn nad wysokimi betami. Cóż. Może nie muszę rozumieć wszystkiego. Może po prostu mój czas na forum się skończył. Dziękuję dziewczyny za wszystko. Życzę z całego serca powodzenia. Trzymam kciuki za Wasze obecne i przyszłe starania. Sukces zależy od własnego samozaparcia i siły, którą to forum zawsze dawało i daje. A i mam nadzieję, że nigdy dawać nie przestanie. Wszystkiego Dobrego!

Zostań z nami prosze , jesteś naprawde wielkim oparciem i nie ukrywam , ze przyda sie nam na forum dobry psycholog [emoji173]️

FUSUN - współczuję!!! Nie jestem nawet w stanie wyobrazić sobie ile bólu przeżyłaś. I podziwiam za odwagę. Podniosłaś się i zawalczyłaś o Michasię.

DorotaMie - ani mi sie waź stąd odchodzić. Kocham czytać twoje wiadomości! jesteś dziennikarką? To wszystko pasuje

Dziewczyny, smucę się każdym smutnym wpisem. Ale i raduję gdy kolejna dziewczyna "zaciąży". Zawsze uwielbiałam radosne wpisy, bo dawały nadzieję, że i mi kiedyś sie uda. A teraz , gdy sama jestem matką to życzę każdej kobietce upragnionego bobasa. Tego szczęścia, ogromu miłości nie da się opisać, to trzeba przeżyć

Missdior23 - ale się uśmiałam przez twoje sikanie :-D

Tak, najwyraźniej pomieszałaś fakty @Anne.

Przecież chciałaś zrobić mi przykrość. I zrobiłaś.
Włożyłaś w to konkretną pracę m.in. mejlową. Powinnaś być usatysfakcjonowana.

Nie chcę być w takiej sytuacji.
Przykro mi, że spotyka mnie niefajne potraktowanie ze strony dziewczyn,
z którymi jestem na forum tak długo. Jaki zrobił się syf, wystarczy zobaczyć, czytając kilka stron wstecz.

Nie chcę też tego szczegółowo oceniać. Każdy jest na jakimś etapie, na którym lepiej bądź gorzej radzi sobie z własnymi impulsami.
Współtworzymy to miejsce i takim ono zostanie, jakie będą tu relacje.
Intryganctwo, półsłówka, złośliwości zamiast komunikatów wprost powoli rozbiją to miejsce.
Ja nie chcę się denerwować, bo mam w brzuchu dwójkę, o którą starałam się przez 12 lat zanim zdecydowałam się na kd i przede mną długa jeszcze droga. Potrzebuję wokół ludzi, którzy dobrze mi życzą.

Powodzenia, Anne.

...
Dziewczyny. Dziękuję Wam za miłe słowa. Tym milsze, że w przykrym dla nie położeniu. Dziękuję. Jeśli któraś chce pogadać jestem na priv i na forum Ciąża bliźniacza.

reklama
Do góry