reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzien dobry !
Chce Wam przesłać kolejna dawkę pozytywnej energii, tak jak wypada po wczorajszym bardzo szybkim teście popołudniu wstałam dzis wcześnie rano aby zrobic kolejnego sikanca i odnoszę wrażenie , ze druga krecha jest jeszcze mocniejsza nic wczoraj . Jadę na krew ! Całuje Was Zobacz załącznik 722292

zdecydowanie wyraźniejsza :-)

reklama
Zanetaanna mega mega sie ciesze ;-)!!!
u mnie noc po h..u jak to sie mowi.... bete w piatek zrobie dopiero ale moja wiara i nadzieja juz raczej zerowa...chociaz pewnie poczytam i potem znow sie najaram i znow opadnie i tak w kółko...:wściekła/y:

kropek.jpg
w koncu udalo mi sie na laptopie wrzucic Kropka taki jest ;-)

Załączniki

• kropek.jpg
    kropek.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 67
reklama
MISSDIOR jak noc,pewnie krecilas się i ciągle myślałaś. ja też się zastanawiałam nad tą beta,dwa lata temu gdy podchodzilam do ivf 3 dniowego zarodeczka to 9dpt zrobiłam sikańca,kreskę ledwo co było widać a 10dpt moja beta była 67. A ty miałaś blastusia? Kobitki ja też za pierwszym razem po transferze leżałam i lezalam :) teraz to nie będę miała za bardzo jak leżeć przy dziecku ale na pewno będę tez bardziej uważać na siebie.

tak blastusia miałam ;-)

Do góry