reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale gafę strzeliłam kate z "Szymkiem"...no przecież że Przemek miał być!:eek::zawstydzona/y:
Wybacz :*

fruit - wpisane:) ja swoją muszę przełożyć...miałam iść w pon, ale nie mam jeszcze wyników kariotypów i mutacji..

mandarynka35 - witaj :) powodzonka życzę!

U mnie od wczoraj @, od dzisiaj estrofem...pytanko mam (do kobitek:D): można ładować tabletę i potem tampon?:zawstydzona/y:Czy nie wchłonie się porządnie..? Nie lubię podpasek..

łooo nieźle mi się forum ścięło:/ nagle 15 postów więcej..już nadrabiam

DOPISUJEMY kogoś? "Nowe" koleżanki? :)

LISTOPAD:
23: emenems - kontrola u lekarza rodzinnego
23: annemarie - drapanko endo;)
23: pkati - kontrola przed crio
23: jeera 86 - wizyta kontrolna (podglądanko)
24: annemarie - wizyta kontrolna przed kolejnym podejściem
24: fruitofhope - wizyta u genetyka
25: emenems - wizyta u położnej
25: zanetaanna - wizyta przed crio
26: stacy - wizyta kontrolna i kolejne spotkanie z maluszkiem
27: moniusia - konsultacja u Profesora
29: Edenlayn - badania prenatalne

GRUDZIEŃ:
02:
kachna84 - wizyta kontrolna
03: Edenlayn - USG połówkowe
18: Edenlayn - wizyta kontrolna
22: DorotaMie - test genetyczny Nifty

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe

Ostatnia edycja:
najki - ja się nie znam, ale czy jak tabletka się rozpuści, nie nie będzie tego wchłaniać tampon?? Może jednak przemęcz się z podpaską? Sama nie wiem, ja akurat używam podpasek, a tamponów nie lubię, stosuję tylko na wakacjach, by móc się kąpać :D

zanetaanna - niestety nie pomogę, bo nie brałam tego leku.

kate_p7 - aaa, pojawiłaś nam się na chwilę na forum. Jak tam się czujesz?

annemarie - jeszcze raz gratuluję odświeżenia zaślubin, musi to być wspaniałe uczucie.

anika11 - na jakich studiach jesteś?

Dziewczyny czy któraś z Was przed crio brała progynova 21 ? Dzis mam 10 dc i od 10 dni biorę ten lek , najpierw przez 3 dni po 3x a od czwartego dnia po 4x dziennie . Dzis zauważyłam , ze mam śluz jak podczas dni płodnych ... Hmmm kontrole mam w środę zastanawiam sie czy lepiej zadzwonić do profesora i moze wybrać sie juz jutro , nie chce zeby było tak ze cos sie przesunie i kolejny cykl mnie ominie ... Jeśli któraś z Was brała te pigułki byłabym wdzięczna za wasze doświadczenie . Całuje
Zaneta,
Ja biore progynowe zawsze 5 dni przed crio,2 dziennie.ma duzo ubocznych efektow,niecierpie tego.

reklama
Do góry