reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate jeszcze raz gratulacje!!

Co do testowania to jezeli nic nie pokrzyzuje planow bede testowac 6.12 ... czyli chyba dokladnie w 6 rocznice jak zaczelismy starania :( No nic zobaczymy co wyjdzie...

Witam nowe kobitki!

Dziewczyny czy któraś z Was przed crio brała progynova 21 ? Dzis mam 10 dc i od 10 dni biorę ten lek , najpierw przez 3 dni po 3x a od czwartego dnia po 4x dziennie . Dzis zauważyłam , ze mam śluz jak podczas dni płodnych ... Hmmm kontrole mam w środę zastanawiam sie czy lepiej zadzwonić do profesora i moze wybrać sie juz jutro , nie chce zeby było tak ze cos sie przesunie i kolejny cykl mnie ominie ... Jeśli któraś z Was brała te pigułki byłabym wdzięczna za wasze doświadczenie . Całuje

reklama
Do góry