reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pkati Niesamowite !!!! My jesteśmy u Profesora ! Ale sie znalazłyśmy ;););) z checia wymienię sie z Toba numerem telefonu! Pisze wiadomość na Priv ;)

reklama
Kate mowie ci...bedzie dobrze i bedziesz najcudowniejsza mamą na świecie z pełnym cycem i słońcem w oczach. Tylko już przestań rozmyslac...nic się złego nie dzieje.mam nadzieję,że to będzie początek nowy dla was wszystkich

Kate - bedzie krwawo :D hahaahah
U nas jedna na styczniowkach urodziła trzy dni temu wiec kazdy sie obsral i stary dzis panele skończył a ja spakowalam kosmetyczke do szpitala hahahahaha

Tez licze na SN w czwartek mam usg cos beda decydować bede wiedziec wiecej jak łożysko jak mała ułożona.
Tez jestem obsrana i tez nie chce zeby ktos widizal ze panikować bede bo zawsze na kozaka wszystko :D

reklama
anne wiesz ja mam wiecznego pecha, jak będę rodzić sn to pewnie natura mnie "poszerzy".. Niby mało kobiet ma az takie problemy, no ale znając moje szczęście.. Niby znam osoby co rodziły dzieci po 4,5kg bez nacięcia krocza. A i takie co nacinali ale się boje, bo ja taka delikatna jestem..Trudno będzie plastyka, to nie jest az tak droga impreza:-p

Do góry