reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witaj ponownie Zaneta,bylas juz tutaj na poczatku wrzesnia,prawda??? Frankfurt i twoje podwojne imie zostalo mi w glowie.Mam nadzieje ,ze po takim owocnym jajobraniu tym razem cos z tego bedzie:-):-):-) bo juz tez swoje przeszlac i teraz czas na tylko dobre wiadomosci.Trzymam kciuki.

Kate kochana ,ja tez pekalam ze strachu a potem ...moglabym jeszcze 10 urodzic.Tez dasz rade mowie ci jako czarownica. To ze donosisz i nie urodzisz za szybko tez ci przepowiedzialam i co ???:tak::tak::-D a o wylocie z forum zapomnij:-)

reklama
Witaj ponownie Zaneta,bylas juz tutaj na poczatku wrzesnia,prawda??? Frankfurt i twoje podwojne imie zostalo mi w glowie.Mam nadzieje ,ze po takim owocnym jajobraniu tym razem cos z tego bedzie:-):-):-) bo juz tez swoje przeszlac i teraz czas na tylko dobre wiadomosci.Trzymam kciuki.

Kate kochana ,ja tez pekalam ze strachu a potem ...moglabym jeszcze 10 urodzic.Tez dasz rade mowie ci jako czarownica. To ze donosisz i nie urodzisz za szybko tez ci przepowiedzialam i co ???:tak::tak::-D a o wylocie z forum zapomnij:-)

Tak to prawda , byłam tu w zeszłym roku na sierpniowych mamusiach niestety sie nie udało , pózniej próbowałam jeszcze z Wami popisać ale nie byłam chyba jeszcze na to gotowa. Teraz juz zwarta i pełna optymizmu na przyszłość [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

najki - wg suwaczka dzisiaj mam 19t5d ciąży :tak:

żaneta - witaj!:-D

kate - może się nie znam, ale każda z dziewczyn z którą rozmawiałam mówiły, że jeżeli poród przebiega prawidłowo to dobra położna jest lepsza niż lekarz. Ja oczywiście też zdecyduje się na kogoś takiego, jest u nas Pani godna polecenia. :tak: Jest bardzo pomocna przy porodzie.

aniko - to życzę sukcesów na treningach:-)

Zaneta witaj! Trafilas super;) trzymam kciuki za udany transfer, aczkolwiek balabym sie startować z 2ma wzorowymi blastkami.

Kate juz 39?! E, jak to? Dopiero 37 byl:p zaraz zaczne panikowac ze Emi tez juz za chwile rodzi:p Ale dobrze nasza mądra kobieto, niech juz Synus da troche odpoczac kregoslupowi i innym narzadom wewnętrznym. Przyjdzie czas na inne zmęczenie, ale malenki, obrzydliwie słodki usmiech wynagrodzi Ci wszystko:))))
Bedziesz cudowną mamuśką, a w teorii to pewnie dorownujesz tym polozonym, wiec nic Cie nie zaskoczy:) z calego serca zycze szybkiego i bezproblemowego rozwiązania:) i jak to? Opuscisz nas?:( juz mi przykro....
Przeciez Ty uzalezniona od nas jestes:D nie porzucisz nas tak do konca:)

Anika bedziesz fit mama:D
Moze sie skusze i wrzuce Wam tez swojego brzucha w koncu... tylko Emi mnie tak jakos zawstydza:D jeszcze pomysle:p

Wlasnie Kate a jak wykupisz polozna to miejsce w szpitalu itd bedzie dla Ciebie? Polozna oplacasz przed, czy "w trakcie", czy po? Bo to roznie slyszalam, ze jest. U nas 1 szpital ma taka opcje. 650pln i niekoniecznie tam urodzisz:p

Zanetaanna ja jestem
Z okolic Frankfurtu nad Menem w jakiej klinice jestes?
Ja mam 26 lat i tez miałam duzo pecherzykow 30 ...
Z tych dwoch moich mrozaczkow okazało sie ze sa klasy 2 tylko tyle wiem... I ja tez po długich rozmowach z mezem stwierdziliśmy ze wprowadzamy 2 .. Widze ze wy odradzacie dziewczyny na pierwszy transfer dwa?

Zanetaanna ja jestem
Z okolic Frankfurtu nad Menem w jakiej klinice jestes?
Ja mam 26 lat i tez miałam duzo pecherzykow 30 ...
Z tych dwoch moich mrozaczkow okazało sie ze sa klasy 2 tylko tyle wiem... I ja tez po długich rozmowach z mezem stwierdziliśmy ze wprowadzamy 2 .. Widze ze wy odradzacie dziewczyny na pierwszy transfer dwa?

KIWU Darmstadt a Ty?

annemarie moja ty cudowna czarownico, czaruj dalej żeby komplikacji nie było:-p

Boje się porodu bardzooo, i chce rodzic sn bo mniej komplikacji może być. No zobaczymy jak sobie poradzę, najgorzej że widownia będzie. Jak się poryczę taki wstyd, mój M będzie przy porodzie. A ja zawsze Zosia samosia i najlepiej funkcjonuje zostawiona sama sobie..No ale nie tylko mój ten pasożyt jest, wiec niech tatuś się nacieszy:-p
A co do położnej, to wszystkie w tym szpitalu są dobre raczej... nie zależy mi na konkretnej. No w sumei jak by moja miała akurat dyżur to super, ale... Wydaje mi się, że fajnie żeby ktoś przy mnie był... Ale z drugiej strony może lepiej po porodzie dać cos w kopercie położnej?

pkati to zależy jakie zarodeczki masz, no i to jest crio, wiec synchronizacja cyklu tez inna. Czasem wprowadzenie cewnika może być kiepskie i trafnsfer do d...To są rzeczy techniczne, a co do bliźniaczej zależy jeszcze jaka kalsa zarodków, jeżeli oba to "2" to bym zaryzykowała oba. Jeżeli to "4" to już nie... Ale kachna miała 2 i 3 i widzisz bliźniaki są:-p wiec nigdy nie ma gwarancji. Był i taki przypadek, gdzie podano morule w 5 dobie a nie blastki i ciąża bliźniacza:-)

zanetanna - witaj :) no i powodzenia!
niebajka - nie każ się prosić :-p dawaj foooto brzuchola! ;-)
stacy - supcio :) czas leci jak oszalały :szok:
kate ja Cię nigdzie nie puszczę po porodzie... :zawstydzona/y: nie zgadzam sięęę :no:

Zanetaanna ja tez Darmstadt ;) wiesz to zdj co masz wydaje mi sie ze cie juz gdIes widziałam raz na jednej wizycie w piatek, albo srode Twoj maz był moze w takiej kurtce czarnej skórzanej ? Albo tez bardzo podobna dziewczynę widziałam do ciebie ale słyszałam ze mówili po polsku :) moze to inna para.. Ale fajnie ze z tej samej kliniki ja byłam u Dr. Inaacker na poczatku ale przez to ze był na urlopie cały miesiac jestem u Dr. Engels-Kirchen

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry