reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fruit,,,,, mam dwie dorosłe córki,czyli mam tzw.niepłodność wtórną , udokumentowane mam ale u nas IUI powiodła się ,my mamy problem z nasieniem (zmiana partnera) nike wiem czymamy szansę w rzie czego na rządówkę .

To ja już Ci nie pomogę ja dopiero bedę stratowała w tym programie także jestem świeżak ale napewno sa tu dziewczyny które rozwieja twoje wątpliwości:tak:

Ja dojeżdżałam do Warszawy pociągiem i tylko raz jechałam pociągiem do Białegostoku. Korzystaliśmy z autobusów plusbus ( teraz inna nazwa ale strona kieruje). W stosunku do PKP po 1 wygodniej a po 2 taniej. Pamietam jak raz byłam pewna daty wyjazdu dużo wcześniej to bilety za dwie osoby wyszły nas 14 zł! !! Im wcześniej rezerwujesz tym taniej. Dla mnie taka oszczędność była ważna.

Ewikewik ci się stało za taka decyzja?nie znamy się ale kurcze nie można się poddawać...kochana czy na prawdę jest aż tak źle? Przecież wiele jest "ciężkich"przypadków ale jednak się udaje. Jeśli masz ochotę to odpisz. Dziewczyny dziękuję za informację,HESS dziękuję za wpisanie do kalendarza na innym wątku. Ja nadal należę do programu MZ,także trochę zaoszczędzimy bo 2 lata temu dostaliśmy się w lipcu na MZ ale koszta za same leki wyniosły nas 4000+900 wyniki przed ivf plus dojazdy ale to jest nieważne ile,teraz mamy 16 miesięcznego bobasa,świata po za nim nie widzimy . Także kochane dużo wiary

Kochane a czy dofinansowanie jest teraz do 2019?kurcze trochę o tym czytałam ale nie wiem czy minister zdrowia wkoncu to podpisał może któras z was jest w temacie? Jeśli tak,może niektóre z was dostały by takie dofinansowanie;ile było by wam lżej.

reklama
Do góry