reklama
stacy
Fanka BB :)
Pobrali 12 jajeczek ;-) rozmawiałam dziś z lekarzem i embriolodzy będą dzwonić jutro co i jak.
Edenlayn
Witam po malej przerwie. Jak widze grafik pelen napiecia Wczoraj co chwila probowalam robic lulu aby te dni mijaly szybciej, raz masz mysli pozytywne raz przepasc tak sie to dluzy... jutro cos zacznie sie w koncu dziac .. usg 9:10 . niewiem po co ale zawsze napewno jakies wiesci beda, moze uda mi sie zagadac z lekarzem czy mozna wczesniej ta bete wykonac bo zwariuje do 24.07. Dziewczyny sliczne foty i brzuszki ach jak ja Wam zazdroszcze co do rozstepow jak piszecie , ja tez nigdy nie mialam a tylam ok 8/9 kg. ale gdybym miala je nawet miec TO NIECH BEDA oby mialy na czym ))
Edenlayn
Widzialam, ze niektore dziewczyny pytaja, jak to jest przy pobraniu jajeczek czy transferze i zastrzykach. ja np przeszlam bezproblemowo. Bralam Gonal F 900 Wszystko ok, ale przy Cetrottide jednak lekko bolal mnie brzuch przy dotykaniu w miejscu zastrzyka ,wiec codzien zmienialam strone. Lekarz powiedzial ze jak boli to dobze Przy pobraniu jajeczek , mialam znieczulenie ogolne po 15 min bylo po wszystkim i czulam sie znakomicie, podobno gdy dochodzilam do siebie po narkozie gadalam jak najeta Przy transferze a razej po tez czuje sie dobrze, tylko 1 dzien po mialam lekkie mdlosci ale niewiem czy cos mi zaszkodzilo czy TO moze od lekow. teraz jest tez jest ok, tylko te czekanie Mam czasami ekkie klocia i za kazdym razem boje sie zeby nic sie nie stalo ( . okropne sa te dni wyczekiwania. Chyba nigdy tak dni mi sie nie dluzyly i nie bylam tak przerazona.:-(
Bety72
Stacy super wieści. Czekamy nadal jak tam się dogadały na szkiełku :-) no i kiedy do mamusi wskakują.
Edenlayn nie zwariujesz. Dzisiaj tak mówię a od jutra będę sama narzekać
Łojej jaki jutro tłok :-)
reklama
Edenlayn
OK, Bety bede Cie cytowac za kazdym razem jak wspomnisz o czekaniu
Podziel się: