reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam po malej przerwie. Jak widze grafik pelen napiecia :p Wczoraj co chwila probowalam robic lulu aby te dni mijaly szybciej, raz masz mysli pozytywne raz przepasc :( tak sie to dluzy... jutro cos zacznie sie w koncu dziac .. usg 9:10 . niewiem po co ale zawsze napewno jakies wiesci beda, moze uda mi sie zagadac z lekarzem czy mozna wczesniej ta bete wykonac bo zwariuje do 24.07:eek:. Dziewczyny sliczne foty i brzuszki ach jak ja Wam zazdroszcze :p co do rozstepow jak piszecie , ja tez nigdy nie mialam a tylam ok 8/9 kg. ale gdybym miala je nawet miec TO NIECH BEDA oby mialy na czym :)))

Widzialam, ze niektore dziewczyny pytaja, jak to jest przy pobraniu jajeczek czy transferze i zastrzykach. ja np przeszlam bezproblemowo. Bralam Gonal F 900 Wszystko ok, ale przy Cetrottide jednak lekko bolal mnie brzuch przy dotykaniu w miejscu zastrzyka ,wiec codzien zmienialam strone. Lekarz powiedzial ze jak boli to dobze :p Przy pobraniu jajeczek , mialam znieczulenie ogolne po 15 min bylo po wszystkim i czulam sie znakomicie, podobno gdy dochodzilam do siebie po narkozie gadalam jak najeta :p Przy transferze a razej po tez czuje sie dobrze, tylko 1 dzien po mialam lekkie mdlosci ale niewiem czy cos mi zaszkodzilo czy TO moze od lekow. teraz jest tez jest ok, tylko te czekanie :( Mam czasami ekkie klocia i za kazdym razem boje sie zeby nic sie nie stalo :(( . okropne sa te dni wyczekiwania. Chyba nigdy tak dni mi sie nie dluzyly i nie bylam tak przerazona.:-(

reklama
Do góry