A mnie dzisiaj dopadłało plamienie Na szczescie tylko brazowe ale i tak martwi. Chociaz lekarz powiedział ze jesli to tylko plamienie to o nic sie nie martwic, no chyba że zaczie sie krwia to wtedy interweniowac. wiec wrociłam teraz do domu i leze, odpoczywam. Wydaje mi sie ze to moze byc od wczorajszych zaparc bo było strasznie i musiałam się nieżle napinać, wiec może to od tego... Cholera wie mam nadzieje ze wszystko dobrze.
reklama
kasik36
Fanka BB :)
Ana_bella przykro mi kochana, przy 5-dniowych zarodkach nie ma się co oszukiwać, wynik jest niestety miarodajny :-(
Kasik36 Zdaję sobie sprawę że taki wynik to brak powodzenia. Wolałam się jednak upewnić u Specjalistek.
Głowa mi pęka. Od wczoraj boli i apap niewiele pomaga. Skoro jest taki wynik to chyba wezmę coś mocniejszego.
Ciekawa jestem czy jak zadzwonię do kliniki to będą mi kazali brać dalej leki i ponownie robić betę we wtorek czy też pozwolą wszystko odstawić. Mam nadzieję że powiedzą to drugie.
Głowa mi pęka. Od wczoraj boli i apap niewiele pomaga. Skoro jest taki wynik to chyba wezmę coś mocniejszego.
Ciekawa jestem czy jak zadzwonię do kliniki to będą mi kazali brać dalej leki i ponownie robić betę we wtorek czy też pozwolą wszystko odstawić. Mam nadzieję że powiedzą to drugie.
dorotav
GizaS, bardzo mi przykro, trzymaj się Kobieto, wypłacz się i walcz dalej, opcje jeszcze się nie wyczerpały.
Qiunnie, pierwszy dzień @ liczymy od świeżej krwi, plamień się nie liczy
Bziumelka, na pewno będzie dobrze, leż, odpoczywaj, nie ruszaj się nie potrzebnie, podstawowe potrzeby załatwiaj. Może za dużo wczoraj szalałaś, a może też, czego absolutnie nie życzę, jakiś krwiaczek się zrobił, one często występują po IVF. Trzymam kciuki gdyby się nasiliły jedź to sprawdzić.
ana_bell, przykro mi, nie ma już szans ? może to leniuszek ?
Zula5, jak wizyta, co słychać u moich ulubionych maluchów ??
Genna, byłaś na becie ??
A ja wyników kariotypu nie mam tzn są zrobione, są u profesora ale mi ich nie wydadzą bo mam się z nim skontaktować - dopiero we wtorek !! ja do tego czasu osiwieję do reszty, oszaleję ze strachu. Mam już totalnego doła, łzy mi w pracy leciały same. matulu co w nich takiego wyszło ??
CZERWIEC
13: dorotav - wyniki kariotypów ??
13: zula5 - wizyta +usg maluszków
13: Genna - beta rośnie !!
14: Ewelina.br - pierwsze USG
14: Anulla28 - wizyta przed udanym crio
16: ana_bella - wysoka beta
16: anuszka - udany crio-transfer
16: solostar29 - wizyta przed udanym crio
17: Asita - spotkanie z maluszkiem
18: ana_bella - wysoka beta dla kliniki
18: Olusia - wyczekana wizyta, pozytywnie zakończona !!
18: Infinity - wizyta u genetyka + kontrola maleństwa
20: montana 8 - wysoka beta !!
20: genna - wizyta z podglądaniem fasolki
23: kasik36 - wizyta u immunologa
24: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)
Qiunnie, pierwszy dzień @ liczymy od świeżej krwi, plamień się nie liczy
Bziumelka, na pewno będzie dobrze, leż, odpoczywaj, nie ruszaj się nie potrzebnie, podstawowe potrzeby załatwiaj. Może za dużo wczoraj szalałaś, a może też, czego absolutnie nie życzę, jakiś krwiaczek się zrobił, one często występują po IVF. Trzymam kciuki gdyby się nasiliły jedź to sprawdzić.
ana_bell, przykro mi, nie ma już szans ? może to leniuszek ?
Zula5, jak wizyta, co słychać u moich ulubionych maluchów ??
Genna, byłaś na becie ??
A ja wyników kariotypu nie mam tzn są zrobione, są u profesora ale mi ich nie wydadzą bo mam się z nim skontaktować - dopiero we wtorek !! ja do tego czasu osiwieję do reszty, oszaleję ze strachu. Mam już totalnego doła, łzy mi w pracy leciały same. matulu co w nich takiego wyszło ??
CZERWIEC
13: dorotav - wyniki kariotypów ??
13: zula5 - wizyta +usg maluszków
13: Genna - beta rośnie !!
14: Ewelina.br - pierwsze USG
14: Anulla28 - wizyta przed udanym crio
16: ana_bella - wysoka beta
16: anuszka - udany crio-transfer
16: solostar29 - wizyta przed udanym crio
17: Asita - spotkanie z maluszkiem
18: ana_bella - wysoka beta dla kliniki
18: Olusia - wyczekana wizyta, pozytywnie zakończona !!
18: Infinity - wizyta u genetyka + kontrola maleństwa
20: montana 8 - wysoka beta !!
20: genna - wizyta z podglądaniem fasolki
23: kasik36 - wizyta u immunologa
24: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)
genna
dorota byłam byłam, ale taki dzisiaj mam dzień , jeszcze ktoś mnie przed chwilą baaardzo zdenerwował wrrrrr
Beta rośnie ale PR mi spadł, fakt od środy nie biorę lutki podjęzykowo bo PR ładnie wzrósł od pn do śr ale teraz spadł o 10 jednostek, więc trudno przemęczę się.
12dpt Beta dzisiaj 357,40 !!!!!! a w srodę była 125
Już rozmawiałam ze swoim lekarzem stacjonarnym zadowolony z bety
Beta rośnie ale PR mi spadł, fakt od środy nie biorę lutki podjęzykowo bo PR ładnie wzrósł od pn do śr ale teraz spadł o 10 jednostek, więc trudno przemęczę się.
12dpt Beta dzisiaj 357,40 !!!!!! a w srodę była 125
Już rozmawiałam ze swoim lekarzem stacjonarnym zadowolony z bety
Dziewczyny, pisałam tu u Was jakiś czas temu. Mój dzidziuś miał trisomie 21 i wadę serca. Poddałam badaniu 3 zamrożone zarodki ale 2 były chore(trisomia 22 i 13 a jeden zdrowy nie przeżył niestety ciągłych zamrożeń i rozmrożeń). Poddałam się ponownie stymulacji(wylądowałam w szpitalu z hiperką z którą ciągle jeszcze walczę(prawy jajnik o wielkości 13 cm!!), zapłodniło się 7 zarodków ale okazało się część z nich jest chora(nie znam jeszcze wyników jaka to trisomia) a część obumarła. Czy któraś z Was poddawał zarodki badaniom PGD a jesli tak to gdzie. Zostało mi jeszcze jedno podejście do invitro i nie wiem czy nie zmienię kliniki. Ale póki co nie mam nawet pomysłu na jaką. Potrzebują jakiegoś sensownego lekarza który nie potraktuje pacjentki z programu rządowego po "macoszemu". Wiem że na wiek nie ma mocnych ale muszę poszukać wszystkich możliwych rozwiązań zanim powiem że to koniec.Pamiętam że część z Was leczy się u jakieś lekarza , chyba na Śląsku(chyba nazwisko na literę G), który jest bardzo skuteczny w doprowadzaniu do ciąży. Będę wdzięczna za nazwisko lekarza. pozdrawiam, Ania
reklama
Podziel się: