reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej kochane nie bylo mnie tutaj juz troszeczke chcialam was powiadomic ze wracam do walki jestem w trakcie anty.. gonapeptyl zaczynam 13 lutego bede was oczywiscie informowac co i jak a co u was? bo tyle postow mam do nadrobienia ze szok az mnie glowa od tego boli hehe moze tak ktora jest w trakcie a ktorea juz po i sie jej udalo?

POSLUCHAJCIE TEGO U MNIE JEST CODZIENNIE NUMER JEDEN COS PIEKNEGO TA PIOSENKA:)

Cud InVitro - YouTube

ona232, super że wracasz do walki z nowymi siłami. życzę Wam by ten transfer udał się dzieciątkiem, a nawet dwoma naraz ;-) a pozostałe pingwinki niech czekają na rodziców :-)

Dziewczyny M A S A K R A jak BB dziś chodzi, dopiero mi się udało odpalić

Anulla wspaniałe wieści i nie zapeszam jeszcze, ale kibicuję Twojej przyrastającej betce.. a tak na marginesie miałaś podanego blastusia? :)

Madzia76
ja po raz kolejny BARDZO MOCNO Tobie gratuluję, tak się ciesze z Twojego sukcesu!!

Montana8
sama widzisz, że nawet Twój lekarz nie widzi powodu do paniki, także głowa do góry, oby Twój strach zakończył się happy endem kochana, a to wciąż jest bardzo realne :-)

3mam kciuki za testujące mmm i Pyscek &&&&&&&&&& i mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłam, ale ostatnie 3 dni tylko pracuję ile muszę, a potem leki, witaminki i hop pod kołderkę, żeby przepędzić infekcję przed transferem

A muszę się Wam jeszcze pochwalić (choć wiem, ze to na razie maleńki sukcesik), że Pani embriolog powiedział mi dziś, że 4 z moich maleństw są tak idealne, że można je pokazywać studentom jako przykłady książkowe :-p a pozostałe 2... i tu zamarłam jak pojawiła się cisza w słuchawce: są TYLKO bardzo dobre :-D Boże, żeby one tylko chciały ze mną zostać...

Za wszystkie badające się, czekające na procedurę albo betę zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry