reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kaatiki - bardzo Ci współczuję. Ja też mam problemy ogromne z jelitami- też przez encorton i inne hormony. Jak lekarze stwierdzili, że to jelita?
sylwusia - dziękuję Ci Kochana szczególnie za fluidki:) mnie też ciekawi ten estradiol bo naturalnie mam po owu ok 160 a w cyklu sztucznym 140. Zastanawiałam się też kiedyś czy to nie za mało:(

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja już po ostatnim podglądanku jajca pięknie rosną, jest ich duuużo, 16 po ok 20mm i sporo małych, podobno pobiorą wszystkie, bo nawet te mniejsze jeszcze do poniedziałku podrosną, także będzie w czym wybierać i przebierać. Dr cieszy się i mówi, że pięknie to wszystko wygląda... ale ma to dobre i złe strony. Przez to, ze ich tak dużo być może będzie mała hiperka i transfer w następnym cyklu :/ trochę byłoby mi smutno, ale to już tak naprawdę pikuś przy całym dotychczasowym czekaniu dotrwać do następnego cyklu. Podobno lekarz oceni wygląd jajników i estradiol w pon. i podejmie decyzję. Tak czy inaczej punkcja poniedziałek 9:15 :-) poproszę o kciuki :)))))

Madzia 76 miałaś rację. tak jak i Tobie Dr Głąbowski będzie robił punkcję. Trochę jestem zła, bo do tej pory Sienkiewicz bardzo przestrzegał, żeby wszystko robił on osobiście, nawet na zwykłym monitoringu nie byłam nigdy u nikogo innego, a tu taki ważny etap i ktoś inny.. a do tego podpytywałam go czy osobiście będzie robił i odpowiadał dyplomatycznie, że "wszystko będzie jak należy". Powiedz mi kochana czy ten Głąbowski jest ok? Opowiada po punkcji co i jak? P. S jak nasza Vitro-ciężaróweczka się czuje?? :-) jakieś objawy? bo że radość kosmiczna to się domyślam

Lenkabar- dr. Globowski jest bardzo ok. Bardzo taktowny i rozmowny, bedziesz zadowolona. Mi robil lyzeczkowanie i zajmowal sie mna w dniu zabiegu.

Oceniana do Gołębiowski bardzo miły i sympatyczny mnie robił funkcję i jeden transfer nie masz się co martwić będzie ok trzymam kciuki. Ja czuję się ok już nawet te upławy ustaly jak na razie jest dobrze oby do poniedziałku.

Dzięki Kaatik za odpowiedź. Gdybyś jeszcze podała jak Ci to odkryli, będę wdzięczna...(CRP i badanie zwyczajne brzucha czy usg?A

AniaSK u mnie po badaniu crp i miejscu gdzie miałam silny ból podejrzewali jelita a potwierdzila to laparoskopia gdzie się okazało że mam liczne zrosty oraz ogniska endometriozy.Jestem 3 tyg po operacji,jest w porządku,nie odczuwam bólu ale zmieniam moje zasady żywieniowe:)

reklama
Zula_5 mnie pierwszy raz taki ból złapal i wyladowalam na pogotowiu i zostawili mnie w szpitalu.Własnie kiedyś czytałam że Ty też cierpisz z tego powodu:( u mnie potwierdzila to laparoskopia,usuneli zrosty i ogniska endometriozy. Dużo czytałam na temat diety dla tych co mają endometrioze,zaczynam zmieniac moje nawyki żywieniowe i powiem Ci że lepiej się czuje.

Do góry